0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Cum a salvat Stella ferma
Carte

Cum a salvat Stella ferma

Cum a salvat Stella ferma. Editura Publica
CumpărDetalii carte

O poveste despre cum să faci inovaţia posibilă

Autor(i): Vijay Govindarajan, Chris Trimble
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 138 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cum a salvat Stella ferma“ are la bază peste un deceniu de cercetări. Povestea este un compozit ce include zeci de iniţiative în domeniul inovaţiei, pe care le-am urmărit în organizaţii consacrate. În programele pilot, la care au luat parte primii noştri cititori, câţiva participanţi ne-au mărturisit că în sinea lor credeau că scrierea noastră fusese inspirată de poveştile din propriile companii. Aşa ne-am dat seama că Stella avea efectul scontat.

Govindarajan şi Trimble au reuşit inimaginabilul - să dezvolte un studiu de caz care provoacă, îţi dă în mod serios de gândit, fiind totodată şi o adevărată delectare.

Dolph Johnson, Hasbro

Această parabolă minunată, bogată în observaţii pătrunzătoare cu privire la ceea ce presupune implementarea inovaţiei, a avut deja un enorm impact în cadrul programelor de dezvoltare a liderilor GE şi asupra proiectelor inovatoare.

Stephen Liguori, General Electric

„Cum a salvat Stella ferma“ este un instrument foarte util în lansarea unor provocări cheie în administrarea şi execuţia iniţiativelor în domeniul inovaţiei.

James Euchner, The Goodyear Tire & Rubber Company

Este o carte excelentă, uşor de citit, şi asemenea fabulelor lui Esop, ajută managementul companiilor care îşi doresc inovaţia şi lansarea de produse noi, inovative, la înţelegerea proceselor ce trebuie definite în firmă. E o carte pe care mi-aş fi dorit s-o fi citit mai repede şi care va fi lectură obligatorie pentru orice angajat AROBS.

Voicu Oprean, Fondator şi Preşedinte AROBS Transilvania Software