0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. De la zero la unu
Carte

De la zero la unu

De la zero la unu. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Note despre startupuri sau cum să construieşti viitorul

Autor(i): Peter Thiel, Blake Masters
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 208 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă vrei să construieşti un viitor mai bun, trebuie să crezi în secrete.

Marele secret al vremurilor noastre este că mai avem încă frontiere necunoscute de explorat şi invenţii noi de creat. În „De la zero la unu“, legendarul antreprenor şi investitor Peter Thiel ne arată cum să descoperim soluţii originale pentru a crea aceste lucruri noi.

Thiel porneşte de la premisa că trecem printr-o perioadă de stagnare tehnologică, chiar dacă suntem prea distraşi de miriada de dispozitive mobile strălucitoare ca să putem observa realitatea. Tehnologia informatică s-a îmbunătăţit rapid, dar nu există niciun motiv pentru care progresul ar trebui să fie limitat la computere sau în Silicon Valley. Progresul poate apărea în orice industrie sau zonă de business şi izvorăşte din cea mai importantă abilitate pe care ar trebui să o stăpânească un lider: capacitatea de a învăţa să gândească pe cont propriu.

„De la zero la unu“ prezintă atât o viziune optimistă a progresului, cât şi o perspectivă nouă asupra inovaţiei: aceasta începe atunci când înveţi să-ţi pui întrebările care te ajută să descoperi valoare în locuri neaşteptate.

Cartea de faţă oferă idei noi şi revigorante despre cum să creezi valoare în lume.

Mark Zuckerberg, CEO Facebook

Peter Thiel a construit multiple companii revoluţionare, iar în „De la zero la unu“ ne arată cum a făcut-o.

Elon Musk, CEO SpaceX şi Tesla

Cu un stil vioi, raţională şi practică, „De la zero la unu“ trebuie citită nu doar de tinerii antreprenori, ci de toţi cei care caută o alternativă serioasă la scepticismul actual faţă de viitorul lumii.

The Economist

Cartea este un argument extins împotriva stagnării, convenţiei şi gândirii neinspirate. Obiectivul lui Thiel este revitalizarea imaginaţiei şi a pasiunii pentru invenţie.

The New Republic

Thiel extrapolează din lecturile sale extinse şi idiosincrasice din filosofie, istorie, economie, antropologie şi cultură, fiind poate principala figură intelectuală a Americii astăzi.

Fortune

Puternică şi usturătoare în tratamentul său faţă de ortodoxia convenţională, cartea este un punct de pornire solid pentru cititorii care se gândesc să construiască o afacere.

Kirkus Reviews