0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Expresul urban
Carte

Expresul urban

Expresul urban. Editura Publica
CumpărDetalii carte

15 reguli urbane pentru a naviga în noua lume modelată de femei şi oraşe

Autor(i): Dr. Kjell A. Nordström, Per Schlingmann
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 216 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În prezent, oraşele – mai degrabă decât ţările – sunt entităţile care concurează pentru orice resursă, de la investiţii până la talente.

Urbanul este din nou pe val. Corporaţiile multinaţionale sunt afaceri multi-urbane. Oraşele se transformă în creuzete sociale eterogene în care toată lumea este invitată, dar unde competiţia pentru top este extrem de ascuţită. Talentul, capitalul şi ideile se întâlnesc în oraşe. Noul şi unicul înving.

În „Expresul urban“, Kjell Nordström şi Per Schlingmann oferă instrumentele, perspectivele şi ghidurile necesare pentru a naviga în noua realitate emergentă. Cei doi autori arată cum globalizarea, cunoaşterea şi succesul colosal al oraşului din epoca noastră au preschimbat mediul afacerilor şi standardele de viaţă ale oamenilor şi demonstrează cum pot fi controlate aceste transformări globale.

Autorii notează câteva lucruri care vor avea consecinţe dramatice pentru toată lumea şi explică rolul şansei, al cunoaşterii sălbatice şi al participării la petrecerea urbană, oferind o busolă utilă pentru navigarea cu succes prin această nouă lume a oraşelor.

„Expresul urban“ este un manual despre cum să cucereşti lumea şi să devii o figură centrală în petrecerea urbană.

În sfârşit o carte despre viitor care nu conţine un scenariu apocaliptic, ci este atractivă, pozitivă, diferită şi cu adevărat provocatoare.

Cititorul poate aborda cartea în două feluri: fie încercând să înţeleagă, să accepte, să utilizeze şi să îi aprecieze ideile, fie gândindu-se că „totul era mai bine pe vremuri“.

Lars Goran Johansson, vice-preşedinte executiv, The Confederation of Swedish Enterprise

Impresionantă! Multe dintre ipotezele prezentate în această carte vă vor pune pe gânduri.

Michael Wolff, preşedinte şi CEO, Bank of Sweden

M-a captivat pe loc această proza frenetică, scrisă bine şi cu viteza specifică internetului. Cartea confirmă câteva direcţii de gândire pe care eu şi cei din preajma mea le-am abordat. Acum îmi este mai uşor să le prezint şi altora şi să le aplic în activitatea mea de lider. Volumul este plin de recomandări pe care le poţi împrumuta.

Hermine Coyet Ohlen, redactor-şef, ELLE Sweden