0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Expresul urban
Carte

Expresul urban

15 reguli urbane pentru a naviga în noua lume modelată de femei și orașe

Autor(i): Dr. Kjell A. Nordström, Per Schlingmann,
Editura: Publica
Colecţia: Brand Minds
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 216 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În prezent, orașele – mai degrabă decât țările – sunt entitățile care concurează pentru orice resursă, de la investiții până la talente.

Urbanul este din nou pe val. Corporațiile multinaționale sunt afaceri multi-urbane. Orașele se transformă în creuzete sociale eterogene în care toată lumea este invitată, dar unde competiția pentru top este extrem de ascuțită. Talentul, capitalul și ideile se întâlnesc în orașe. Noul și unicul înving.

În „Expresul urban“, Kjell Nordström și Per Schlingmann oferă instrumentele, perspectivele și ghidurile necesare pentru a naviga în noua realitate emergentă. Cei doi autori arată cum globalizarea, cunoașterea și succesul colosal al orașului din epoca noastră au preschimbat mediul afacerilor și standardele de viață ale oamenilor și demonstrează cum pot fi controlate aceste transformări globale.

Autorii notează câteva lucruri care vor avea consecințe dramatice pentru toată lumea și explică rolul șansei, al cunoașterii sălbatice și al participării la petrecerea urbană, oferind o busolă utilă pentru navigarea cu succes prin această nouă lume a orașelor.

„Expresul urban“ este un manual despre cum să cucerești lumea și să devii o figură centrală în petrecerea urbană.

În sfârșit o carte despre viitor care nu conține un scenariu apocaliptic, ci este atractivă, pozitivă, diferită și cu adevărat provocatoare.

Cititorul poate aborda cartea în două feluri: fie încercând să înțeleagă, să accepte, să utilizeze și să îi aprecieze ideile, fie gândindu-se că „totul era mai bine pe vremuri“.

Lars Goran Johansson, vice-președinte executiv, The Confederation of Swedish Enterprise

Impresionantă! Multe dintre ipotezele prezentate în această carte vă vor pune pe gânduri.

Michael Wolff, președinte și CEO, Bank of Sweden

M-a captivat pe loc această proza frenetică, scrisă bine și cu viteza specifică internetului. Cartea confirmă câteva direcții de gândire pe care eu și cei din preajma mea le-am abordat. Acum îmi este mai ușor să le prezint și altora și să le aplic în activitatea mea de lider. Volumul este plin de recomandări pe care le poți împrumuta.

Hermine Coyet Ohlen, redactor-șef, ELLE Sweden