0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Gata cu scuzele
Carte

Gata cu scuzele

Cinci responsabilități pentru dezvoltare personală și organizațională

Autor(i): Sam Silverstein
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Responsabilitatea nu este o manieră de a acționa, ci reprezintă un mod de gândire. Cei care au ajuns deja să atingă excelența știu că responsabilitatea face diferența dintre succes și eșec.

Pornind de la o serie de interviuri ample pe care le-a luat unor lideri extrem de responsabili – din diverse domenii de activitate – Sam Silverstein identifică responsabilități pe care le au în comun oamenii și organizațiile de succes.

„Gata cu scuzele“ nu este un slogan, ci o alegere competitivă. Indiferent că încerci să îți păstrezi jobul sau să îți extinzi afacerile, să stabilești noi relații sau să comunici mai bine cu principalii parteneri, că încerci să găsești noi clienți sau să îl păstrezi pe cel mai bun și mai profitabil dintre ei, vei descoperi în permanență că responsabilitatea personală te diferențiază de concurenți, oferindu-ți un avantaj.

Responsabilitatea nu este o consecință. Dacă vrei să devii competitiv, trebuie să fii dispus să schimbi așteptările pe care le ai de la tine și de la cei din jur.

Implementarea principiilor responsabilității ne ajută să ne diferențiem pe piață, să ne păstrăm pentru mai multă vreme angajații excepționali și să ne îmbunătățim interacțiunea cu clienții.

Peter Aceto, președinte și CEO al ING Direct Canada