0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Gata cu scuzele
Carte

Gata cu scuzele

Gata cu scuzele. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Cinci responsabilităţi pentru dezvoltare personală şi organizaţională

Autor(i): Sam Silverstein
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Responsabilitatea nu este o manieră de a acţiona, ci reprezintă un mod de gândire. Cei care au ajuns deja să atingă excelenţa ştiu că responsabilitatea face diferenţa dintre succes şi eşec.

Pornind de la o serie de interviuri ample pe care le-a luat unor lideri extrem de responsabili – din diverse domenii de activitate – Sam Silverstein identifică responsabilităţi pe care le au în comun oamenii şi organizaţiile de succes.

„Gata cu scuzele“ nu este un slogan, ci o alegere competitivă. Indiferent că încerci să îţi păstrezi jobul sau să îţi extinzi afacerile, să stabileşti noi relaţii sau să comunici mai bine cu principalii parteneri, că încerci să găseşti noi clienţi sau să îl păstrezi pe cel mai bun şi mai profitabil dintre ei, vei descoperi în permanenţă că responsabilitatea personală te diferenţiază de concurenţi, oferindu-ţi un avantaj.

Responsabilitatea nu este o consecinţă. Dacă vrei să devii competitiv, trebuie să fii dispus să schimbi aşteptările pe care le ai de la tine şi de la cei din jur.

Implementarea principiilor responsabilităţii ne ajută să ne diferenţiem pe piaţă, să ne păstrăm pentru mai multă vreme angajaţii excepţionali şi să ne îmbunătăţim interacţiunea cu clienţii.

Peter Aceto, preşedinte şi CEO al ING Direct Canada