0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. #Girlboss
Carte

#Girlboss

Autor(i): Sophia Amoruso
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 224 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„#GIRLBOSS“ include povestea Sophiei Amoruso, dar, în același timp, este infinit mai mare decât ea. Este profund personală, dar și universală.

Fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate („Nu ești un fulg de nea special“), de observații oneste și pătrunzătoare („Eșecul este invenția ta“) și de povești din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal, „#GIRLBOSS“ vorbește despre foarte multe lucruri.

Dovedește că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate).

În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale și despre felul în care îți asculți intuiția, știind ce reguli să urmezi și pe care să le încalci.

O „#GIRLBOSS“ își ia viața în serios fără să se ia pe ea însăși foarte în serios. Riscă și își asumă responsabilitatea în condițiile impuse de ea. Știe când să atace și când să folosească eschiva. Când să fie serioasă și când să dea frâu liber nebuniei interioare.

Așa cum scrie Sophia:

Am trei sfaturi pe care aș vrea să vi le amintiți: Nu vă maturizați niciodată. Nu deveniți plictisitori. Nu deveniți niciodată conformiști. OK? Bine. Atunci hai să facem asta.

Cenușăreasa tehnologiei.

The New York Times

Noul fenomen al modei.

Forbes

Pur și simplu genială.

Huffington Post

„#GIRLBOSS“ este mai mult decât o carte, iar Sophia Amoruso este mai mult decât un furnizor de îmbrăcăminte.

„#GIRLBOSS“ este un curent, o filosofie despre cum poate fi transformată munca într-o aventură amuzantă, dinamică și sexy.

Sophia ne încurajează să ne asumăm trecutul de care, la un moment dat, ne-a fost rușine (de exemplu, faptul că am fost autoritare, dure sau că ne-am pretat la furtișaguri). Numai așa putem prelua controlul propriului destin, putem deveni independente financiar și putem experimenta o schimbare radicală. Eu mă bag!

Lena Dunham