0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. #Girlboss
Carte

#Girlboss

#Girlboss. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Sophia Amoruso
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 224 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„#GIRLBOSS“ include povestea Sophiei Amoruso, dar, în acelaşi timp, este infinit mai mare decât ea. Este profund personală, dar şi universală.

Fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate („Nu eşti un fulg de nea special“), de observaţii oneste şi pătrunzătoare („Eşecul este invenţia ta“) şi de poveşti din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal, „#GIRLBOSS“ vorbeşte despre foarte multe lucruri.

Dovedeşte că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate).

În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale şi despre felul în care îţi asculţi intuiţia, ştiind ce reguli să urmezi şi pe care să le încalci.

O „#GIRLBOSS“ îşi ia viaţa în serios fără să se ia pe ea însăşi foarte în serios. Riscă şi îşi asumă responsabilitatea în condiţiile impuse de ea. Ştie când să atace şi când să folosească eschiva. Când să fie serioasă şi când să dea frâu liber nebuniei interioare.

Aşa cum scrie Sophia:

Am trei sfaturi pe care aş vrea să vi le amintiţi: Nu vă maturizaţi niciodată. Nu deveniţi plictisitori. Nu deveniţi niciodată conformişti. OK? Bine. Atunci hai să facem asta.

Cenuşăreasa tehnologiei.

The New York Times

Noul fenomen al modei.

Forbes

Pur şi simplu genială.

Huffington Post

„#GIRLBOSS“ este mai mult decât o carte, iar Sophia Amoruso este mai mult decât un furnizor de îmbrăcăminte.

„#GIRLBOSS“ este un curent, o filosofie despre cum poate fi transformată munca într-o aventură amuzantă, dinamică şi sexy.

Sophia ne încurajează să ne asumăm trecutul de care, la un moment dat, ne-a fost ruşine (de exemplu, faptul că am fost autoritare, dure sau că ne-am pretat la furtişaguri). Numai aşa putem prelua controlul propriului destin, putem deveni independente financiar şi putem experimenta o schimbare radicală. Eu mă bag!

Lena Dunham