0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Orice îţi doreşti
Carte

Orice îţi doreşti

Orice îţi doreşti. Editura Publica
CumpărDetalii carte

40 de lecţii pentru un altfel de antreprenor

Autor(i): Derek Sivers
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 104 (10x17 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O poţi lua pe o cale deja bătută şi te poţi numi antreprenor sau îţi poţi urma propriul drum şi chiar poţi fi antreprenor.

Când Derek Sivers a lansat CD Baby, nu a avut în vedere dezvoltarea unei afaceri de proporţii. Era un muzician independent de succes care voia doar să-şi comercializeze online CD-ul. Pentru că nimeni nu l-a putut ajuta în acest sens, a pornit la drum de unul singur şi a construit de la zero un magazin online.

Sivers şi-a început afacerea în 1998 din dorinţa de a-şi ajuta prietenii să-şi vândă CD-urile. În 2000, şi-a angajat primul om. Opt ani mai târziu, a vândut CD Baby pentru 22 de milioane de dolari.

Sivers nu a avut nevoie de un plan de business. Nici tu nu ai. Nu trebuie să ai idei măreţe; de fapt, este chiar indicat să nu le ai. Începe cu puţin, ţine la clienţii tăi mai mult decât la tine însuţi şi condu-ţi afacerea ca şi când nu ai avea nevoie de bani.

Dacă îţi doreşti un manifest autentic, un ghid la obiect şi o lectură amuzantă asupra căreia să revii iar şi iar, „Orice îţi doreşti“ este cartea de care ai nevoie. Sper să îţi placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie.

Am parcurs această carte în vreo oră. Oau. Pe bune. Derek împărtăşeşte cu cititorii unele dintre principiile (şi „anti-principiile“) pe care le-a învăţat şi le-a aplicat cât timp a fost antreprenor din întâmplare şi le spune cum să-şi dezvolte afacerea fără să-şi piardă sufletul.

Todd Henry, autorul cărţii „Die Empty“

Citind noua carte a lui Derek Sivers, „Orice îţi doreşti“, vei petrece una dintre cele mai interesante ore din viaţa ta.

Forbes