0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Secrete de la Capra Chicotitoare
Carte

Secrete de la Capra Chicotitoare

Secrete de la Capra Chicotitoare. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Cum o turmă de capre mi-a salvat familia şi a dus la fondarea unei afaceri care a devenit un fenomen de sănătate naturală

Autor(i): Shann Nix Jones
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: ___ (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Secrete de la Capra Chicotitoare“ este o relatare fascinantă a remarcabilei călătorii întreprinse de o femeie. Shann spune povestea captivantă, uneori pătrunzătoare, a vieţii alături de soţul ei şi familia lor mixtă, în timp ce au parte de bucurii şi supărări, trăind din roadele pământului şi dezvoltând o mică afacere cu produse pe bază de lapte de capră. Shann se hazardează să descopere proprietăţile produselor din lapte de capră care, pe lângă faptul că îi salvează viaţa lui Rich, îi şi lansează afacerea în universul medicinii naturiste. Povestea înduioşătoare a descoperirii iubirii în faţa adversităţilor şi totodată povestea proprietăţilor tămăduitoare ale laptelui de capră reprezintă o bună măsură a bunătăţii omeneşti – v-o recomand.

William Powell, membru al Adunării Liberal- Democrate pentru regiunile centrale şi central-vestice ale Ţării Galilor, ministru al opoziţiei pentru alimentaţie şi agricultură, Adunarea Naţională a Ţării Galilor

De la Brynhoffnant la Fortnum & Mason – o impresionantă poveste despre risc şi hotărâre, dar, mai presus de orice, despre împlinirea omului. Această poveste profund personală, având în centrul ei o fermă din Ceredigion şi pe locuitorii ei, va atinge o coardă sensibilă în rândul multor familii din regiunile rurale ale Marii Britanii. Cât despre produsele „Caprei Chicotitoare“ – sunt o adeptă înfocată a acestora!

MARK WILLIAMS, membru al Parlamentului pentru Ceredigion

Shann Jones descrie o călătorie aproape magică, de la a fi o jurnalistă de succes la a deveni fermieră la o fermă de capre şi antreprenoare în domeniul produselor naturale. Cartea este o temeinică ilustrare a puterilor vindecătoare ale produselor naturale, gândirii pozitive şi muncii asidue!

TOM HUMPHREY, profesor de bacteriologie şi siguranţă alimentară la Universitatea din Swansea

Cartea aceasta mi-a făcut mare plăcere! E scrisă cu mult umor şi cu multă căldură. E o poveste a revelaţiei, transformării şi descoperirii esenţei vieţii. O recomand din tot sufletul!

Dr. Natasha Campbell-Mcbride, MMEDSCI (Neurologie), MMEDSCI (Nutriţie) şi autoare a cărţii „Sindromul digestiv şi psihologic“

Această carte ne aminteşte negreşit că secretul Universului este întotdeauna chiar în faţa noastră. Cartea lui Shann se citeşte ca o plimbare cu sania printr-un ţinut rural, şi fiecare pagină dezvăluie un nou peisaj care ne încântă simţurile. O călătorie epică a credinţei unei femei în abilitatea sa de a redescoperi înţelepciunea naturii şi bunătatea vieţii, în cele mai teribile împrejurări.

Peter Meyers, preşedinte al grupului de consultanţă Stand & Deliver, Global Communication and Leadership Consulting