0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Secrete de la Capra Chicotitoare
Carte

Secrete de la Capra Chicotitoare

Coperta cărții: Secrete de la Capra Chicotitoare – Cum o turmă de capre mi-a salvat familia și a dus la fondarea unei afaceri care a devenit un fenomen de sănătate naturală de la editura ACT și Politon.
Cartea: Secrete de la Capra Chicotitoare – Cum o turmă de capre mi-a salvat familia și a dus la fondarea unei afaceri care a devenit un fenomen de sănătate naturală
Autor: Shann Nix Jones
Editura: ACT și Politon
Cumpăr

Cum o turmă de capre mi-a salvat familia și a dus la fondarea unei afaceri care a devenit un fenomen de sănătate naturală

Autor(i): Shann Nix Jones
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: ___ (13x20 cm)
ISBN:9786069132340
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Secrete de la Capra Chicotitoare“ este o relatare fascinantă a remarcabilei călătorii întreprinse de o femeie. Shann spune povestea captivantă, uneori pătrunzătoare, a vieții alături de soțul ei și familia lor mixtă, în timp ce au parte de bucurii și supărări, trăind din roadele pământului și dezvoltând o mică afacere cu produse pe bază de lapte de capră. Shann se hazardează să descopere proprietățile produselor din lapte de capră care, pe lângă faptul că îi salvează viața lui Rich, îi și lansează afacerea în universul medicinii naturiste. Povestea înduioșătoare a descoperirii iubirii în fața adversităților și totodată povestea proprietăților tămăduitoare ale laptelui de capră reprezintă o bună măsură a bunătății omenești – v-o recomand.

William Powell, membru al Adunării Liberal- Democrate pentru regiunile centrale și central-vestice ale Țării Galilor, ministru al opoziției pentru alimentație și agricultură, Adunarea Națională a Țării Galilor

De la Brynhoffnant la Fortnum & Mason – o impresionantă poveste despre risc și hotărâre, dar, mai presus de orice, despre împlinirea omului. Această poveste profund personală, având în centrul ei o fermă din Ceredigion și pe locuitorii ei, va atinge o coardă sensibilă în rândul multor familii din regiunile rurale ale Marii Britanii. Cât despre produsele „Caprei Chicotitoare“ – sunt o adeptă înfocată a acestora!

MARK WILLIAMS, membru al Parlamentului pentru Ceredigion

Shann Jones descrie o călătorie aproape magică, de la a fi o jurnalistă de succes la a deveni fermieră la o fermă de capre și antreprenoare în domeniul produselor naturale. Cartea este o temeinică ilustrare a puterilor vindecătoare ale produselor naturale, gândirii pozitive și muncii asidue!

TOM HUMPHREY, profesor de bacteriologie și siguranță alimentară la Universitatea din Swansea

Cartea aceasta mi-a făcut mare plăcere! E scrisă cu mult umor și cu multă căldură. E o poveste a revelației, transformării și descoperirii esenței vieții. O recomand din tot sufletul!

Dr. Natasha Campbell-Mcbride, MMEDSCI (Neurologie), MMEDSCI (Nutriție) și autoare a cărții „Sindromul digestiv și psihologic“

Această carte ne amintește negreșit că secretul Universului este întotdeauna chiar în fața noastră. Cartea lui Shann se citește ca o plimbare cu sania printr-un ținut rural, și fiecare pagină dezvăluie un nou peisaj care ne încântă simțurile. O călătorie epică a credinței unei femei în abilitatea sa de a redescoperi înțelepciunea naturii și bunătatea vieții, în cele mai teribile împrejurări.

Peter Meyers, președinte al grupului de consultanță Stand & Deliver, Global Communication and Leadership Consulting

Cuprinsul cărţii: „Secrete de la Capra Chicotitoare“

  • Cuvânt înainte
  • Secrete de la Capra Chicotitoare – jurnal
  • Epilog
  • Mulțumiri
  • Despre autoare
  • Anexă