0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Astrologie
  3. Astrologie Creştină - Vol. 1
Carte

Astrologie Creştină - Vol. 1

Astrologie Creştină - Vol. 1. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): William Lilly
Editura: Mix
Colecţia: Alternative spirituale
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 598 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea a fost publicată pentru prima dată în 1647 şi iată că în 2014 va fi publicată pentru prima oară în limba romană (urmând să apară în 2 volume).

Volumul 1 include primele 2 cărţi al căror cuprins este descris de autor în felul următor:

PRIMA CARTE cuprinde modul de utilizare al efemeridelor, întocmirea unei hărţi a Cerului, natura celor douăsprezece Semne ale Zodiacului şi a Planetelor cu cea mai simplă Introducere în cuprinzătoarea Artă a astrologiei.

A DOUA CARTE, prin cea mai metodică modalitate învaţă Studentul să judece sau să soluţioneze oricare fel de întrebări legate de Om, privind Sănătatea, Boala, Averea, Căsătoria, Avansarea, Călătorii etc. Câteva întrebări şi soluţionarea lor.

Ce este special la această carte? Ea vă va permite accesul la unul dintre cele mai importante texte astrologice timpurii scrise de cel mai mare clasic al literaturii astrologice engleze din secolului al XVII-lea.

Pentru orice om pasionat de astrologie sau care îşi doreşte să aibă o bibliotecă valoroasă de texte astrologice, această carte se va număra printre cele mai valoroase exponate.

Traducătoarea acestei cărţi, doamna Elena Mona Marinică, este cunoscătoare a limbii engleze dar este şi pasionată de astrologie, iar consultantul de specialitate cu care am colaborat pentru a ne asigura că această carte va fi cât se poate de bună din toate punctele de vedere este cunoscutul astrolog român Rodica Purniche.