0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Astrologie
 3. Oracolul zodiac
Carte

Oracolul zodiac

Oracolul zodiac. Editura Ganesha
CumpărDetalii carte

Prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existenţa noastră

Autor(i): * * *
Editura: Ganesha
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 157 + 26 arcane (9x11 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Studiul aprofundat şi practica astrologiei sunt la fel de complexe, iar în mâinile unui astrolog experimentat, astrologia devine un instrument foarte eficient.

Acest oracol zodiac intenţionează să ofere o modalitate de lucru simplă şi clară de a ne orienta în viaţa de zi cu zi, în acele momente în care, din diferite motive, avem la îndemână doar acest oracol, care ne pot ajuta ori de câte ori intuim sau chiar ştim că urmează un anumit eveniment – indiferent de natura lui – şi nu avem cu cine să ne sfătuim asupra deciziei sau acţiunii noastre.

Modelele foarte simple de etalare ale prezentului oracol zodiac se pot dovedi nu doar un ajutor preţios, ci şi o disciplină spirituală la care putem apela în astfel de momente.

Dacă lectura acestor pagini înseamnă pentru tine o incursiune de început în domeniul informaţional vast al astrologiei, lucrul cu oracolul zodiac va deveni în timp o cale de înţelegere a evenimentelor şi a felului în care le poţi traversa, şi o necesară îndrumare pe care Dumnezeu este pregătit să ţi-o ofere dacă l-o ceri cu umilinţă, cu sinceritate, cu iubire şi cu credinţă.

În aceste pagini vom prezenta într-o manieră simplă, clară şi uşoară Casele astrologice, Semnele, Planetele, Elementele şi modurile vibratorii subtile, din perspectiva folosirii oracolului zodiac, fără să intrăm în complexitatea propriu-zisă a astrologiei ca ştiinţă sacră.

În egală măsură însă, informaţiile oferite echivalează cu minimul alfabet astrologic care, odată corect însuşit, permite celui pasionat sau spiritual motivat, să aprofundeze astrologia pe nivelele ei superioare sau de specialitate.

Cartea de faţă pune în armonie divinatorie arcanele cu informaţia astrologică, într-o formă spirituală, care ne aminteşte, încă o dată, că totul se face cu acordul şi cu prezenţa permanentă a lui Dumnezeu Tatăl.

În maniera accesibilă în care poţi utiliza oracolul zodiac, tu vei practica de fapt o modalitate foarte asemănătoare astrologiei orare, fără a trebui să respecţi însă regulile şi complexitatea ei. Dar, prin analogie cu ea, oracolul zodiac lucrează ta fel, la o scară mult redusă.

Astrologia orară este acea ramură a astrologiei care întocmeşte astrograme (sau hărţi astrologice) pentru momentul în care, faţă în faţă cu astrologul fiind, sau comunicând direct cu el, tu îi adresezi o întrebare.

Acea astrogramă este „tema natală“ a întrebării tale, la care vei primi un anumit răspuns, după ce astrologul va analiza ansamblul planetar rezultat din datele „de naştere“ ale întrebării: ziua, luna, anul, localitatea, dar, mai ales, momentul exact al întrebării: ora şi minutul.

Poţi, aşadar, considera oracolul zodiac un moment de astrologie orară în miniatură, iar consultarea lui ca fiind de natura astrologiei orare, fără a confunda însă ceea ce faci tu cu astrologia orară propriu-zisă.

El va fi deosebit de folositor mai ales acelora care îşi doresc o discreţie totală faţă de propriile lor probleme, sau care nu sunt încă pregătiţi să consulte un astrolog, pentru analize detaliate şi aprofundate.

Atunci când Dumnezeu răspunde la consacrarea realizată pentru consultarea oracolului zodiac cu privire la o anumită problema care te frământă, înseamnă că înţelepciunea astrologiei a fost susţinută de sincronicitatea dintre folosirea oracolului zodiac şi răspunsul care era deja pregătit să ajungă la tine.

Când Dumnezeu nu răspunde consacrării tale, înseamnă fie că nu este momentul să pui întrebarea, fie că tu nu eşti încă pregătit să primeşti răspunsul. Pot exista, desigur, şi alte motive, dar acestea rămân cele principale.

„Oracolul zodiac“ conţine trei părţi:

 • Prima parte prezintă pregătirea noastră pentru utilizarea oracolului zodiac. Aparţinând, prin natura ei, domeniului divinatoriu (a afla ceva despre viaţa noastră prin cunoaştere intuitivă, cu ajutorul forţelor benefice din Univers), folosirea oracolului zodiac este o activitate spirituală de scurtă durată. Tocmai de aceea este foarte important să-i cunoşti etapele. Pregătirea ta este una dintre ele.
 • A doua parte conţine informaţia teoretică de care ai nevoie, pentru a putea opera cu cele trei pachete de arcane reprezentând SemneJe zodiacale (şi, prin analogie cu ele, Casele astrologice), Planetele şi Elementele subtile, alături de cele şase moduri practice de etalare a acestor arcane.
 • A treia parte este un glosar de termeni spirituali şi astrologici pe care îi considerăm necesari, deopotrivă pentru interpretarea cât mai completă a răspunsurilor pe care ţi le doreşti, şi pentru elevarea ta spirituală.
Adeseori, intuiţia singură, fără suportul terminologiei spirituate corecte, nu reuşeşte „să traducă“ percepţiile pe care le primeşte din partea îngerilor şi a arhanghelilor care sunt permanent lângă tine şi care aşteaptă doar să le soliciţi ajutorul.

O terminologie astrologică, filosofică şi spirituală corectă şi corect însuşită face ca tu să înţelegi existenţa şi evenimentele ei într-o manieră simplă, dar întotdeauna profundă.

Cuprinsul cărţii: „Oracolul zodiac“

 • Introducere
 • Pregătirea pentru divinaţia cu oracolul zodiac
 • Prezentarea arcanelor astrologice
 • Semnele zodiacale
 • Planetele
 • Elementele subtile
 • Tehnici de etalare a arcanelor
 • Glosar de termeni