0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Astrologie
 3. Oracolul zodiac
Carte

Oracolul zodiac

Coperta cărții: Oracolul zodiac – Prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existența noastră de la editura Ganesha.
Cartea: Oracolul zodiac – Prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existența noastră
Autor: * * *
Editura: Ganesha
Cumpăr

Prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existența noastră

Autor(i): * * *
Editura: Ganesha
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 157 + 26 arcane (-x- cm)
ISBN:9786068742557
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Studiul aprofundat și practica astrologiei sunt la fel de complexe, iar în mâinile unui astrolog experimentat, astrologia devine un instrument foarte eficient.

Acest oracol zodiac intenționează să ofere o modalitate de lucru simplă și clară de a ne orienta în viața de zi cu zi, în acele momente în care, din diferite motive, avem la îndemână doar acest oracol, care ne pot ajuta ori de câte ori intuim sau chiar știm că urmează un anumit eveniment – indiferent de natura lui – și nu avem cu cine să ne sfătuim asupra deciziei sau acțiunii noastre.

Modelele foarte simple de etalare ale prezentului oracol zodiac se pot dovedi nu doar un ajutor prețios, ci și o disciplină spirituală la care putem apela în astfel de momente.

Dacă lectura acestor pagini înseamnă pentru tine o incursiune de început în domeniul informațional vast al astrologiei, lucrul cu oracolul zodiac va deveni în timp o cale de înțelegere a evenimentelor și a felului în care le poți traversa, și o necesară îndrumare pe care Dumnezeu este pregătit să ți-o ofere dacă l-o ceri cu umilință, cu sinceritate, cu iubire și cu credință.

În aceste pagini vom prezenta într-o manieră simplă, clară și ușoară Casele astrologice, Semnele, Planetele, Elementele și modurile vibratorii subtile, din perspectiva folosirii oracolului zodiac, fără să intrăm în complexitatea propriu-zisă a astrologiei ca știință sacră.

În egală măsură însă, informațiile oferite echivalează cu minimul alfabet astrologic care, odată corect însușit, permite celui pasionat sau spiritual motivat, să aprofundeze astrologia pe nivelele ei superioare sau de specialitate.

Cartea de față pune în armonie divinatorie arcanele cu informația astrologică, într-o formă spirituală, care ne amintește, încă o dată, că totul se face cu acordul și cu prezența permanentă a lui Dumnezeu Tatăl.

În maniera accesibilă în care poți utiliza oracolul zodiac, tu vei practica de fapt o modalitate foarte asemănătoare astrologiei orare, fără a trebui să respecți însă regulile și complexitatea ei. Dar, prin analogie cu ea, oracolul zodiac lucrează ta fel, la o scară mult redusă.

Astrologia orară este acea ramură a astrologiei care întocmește astrograme (sau hărți astrologice) pentru momentul în care, față în față cu astrologul fiind, sau comunicând direct cu el, tu îi adresezi o întrebare.

Acea astrogramă este „tema natală“ a întrebării tale, la care vei primi un anumit răspuns, după ce astrologul va analiza ansamblul planetar rezultat din datele „de naștere“ ale întrebării: ziua, luna, anul, localitatea, dar, mai ales, momentul exact al întrebării: ora și minutul.

Poți, așadar, considera oracolul zodiac un moment de astrologie orară în miniatură, iar consultarea lui ca fiind de natura astrologiei orare, fără a confunda însă ceea ce faci tu cu astrologia orară propriu-zisă.

El va fi deosebit de folositor mai ales acelora care își doresc o discreție totală față de propriile lor probleme, sau care nu sunt încă pregătiți să consulte un astrolog, pentru analize detaliate și aprofundate.

Atunci când Dumnezeu răspunde la consacrarea realizată pentru consultarea oracolului zodiac cu privire la o anumită problema care te frământă, înseamnă că înțelepciunea astrologiei a fost susținută de sincronicitatea dintre folosirea oracolului zodiac și răspunsul care era deja pregătit să ajungă la tine.

Când Dumnezeu nu răspunde consacrării tale, înseamnă fie că nu este momentul să pui întrebarea, fie că tu nu ești încă pregătit să primești răspunsul. Pot exista, desigur, și alte motive, dar acestea rămân cele principale.

„Oracolul zodiac“ conține trei părți:

 • Prima parte prezintă pregătirea noastră pentru utilizarea oracolului zodiac. Aparținând, prin natura ei, domeniului divinatoriu (a afla ceva despre viața noastră prin cunoaștere intuitivă, cu ajutorul forțelor benefice din Univers), folosirea oracolului zodiac este o activitate spirituală de scurtă durată. Tocmai de aceea este foarte important să-i cunoști etapele. Pregătirea ta este una dintre ele.
 • A doua parte conține informația teoretică de care ai nevoie, pentru a putea opera cu cele trei pachete de arcane reprezentând SemneJe zodiacale (și, prin analogie cu ele, Casele astrologice), Planetele și Elementele subtile, alături de cele șase moduri practice de etalare a acestor arcane.
 • A treia parte este un glosar de termeni spirituali și astrologici pe care îi considerăm necesari, deopotrivă pentru interpretarea cât mai completă a răspunsurilor pe care ți le dorești, și pentru elevarea ta spirituală.
Adeseori, intuiția singură, fără suportul terminologiei spirituate corecte, nu reușește „să traducă“ percepțiile pe care le primește din partea îngerilor și a arhanghelilor care sunt permanent lângă tine și care așteaptă doar să le soliciți ajutorul.

O terminologie astrologică, filosofică și spirituală corectă și corect însușită face ca tu să înțelegi existența și evenimentele ei într-o manieră simplă, dar întotdeauna profundă.

Cuprinsul cărţii: „Oracolul zodiac“

 • Introducere
 • Pregătirea pentru divinația cu oracolul zodiac
 • Prezentarea arcanelor astrologice
 • Semnele zodiacale
 • Planetele
 • Elementele subtile
 • Tehnici de etalare a arcanelor
 • Glosar de termeni