0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocontrol
  4. Emoțiile negative
Carte

Emoțiile negative

Cum să ne eliberăm de frică, anxietate, tristețe, furie, agresivitate, rușine

Autor(i): Latifa Gallo
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 33,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Suntem în permanență traversați de emoții negative – frică, anxietate, tristețe, furie, agresivitate, rușine, gelozie etc. – care ne perturbă, ne bulversează și ne destabilizează, și nu știm ce să facem pentru a le potoli sau stăpâni. Emoțiile negative sunt însă un mijloc extraordinar de autocunoaștere și de dezvoltare personală.

În plus, cel mai adesea nici nu le conștientizăm, iar atunci când le identificăm, ni se face frică și avem tendința de a le înăbuși. Dar emoțiile, chiar și cele negative, ne ajută să trăim. De fapt, nu trebuie nici să le gestionăm, nici să le stăpânim, ci doar să le îmblânzim pentru a le elibera. Emoțiile ne ajută să înțelegem ce se întâmplă în interiorul nostru. Vom descoperi astfel că fiecare emoție are un rol pozitiv.

Cu ajutorul acestei cărți, scrise de un coach renumit, în care veți găsi numeroase mărturisiri și experiențe trăite, veți învăța să faceți din emoțiile voastre negative cei mai buni inamici din viața voastră personală, familială și profesională și să avansați pe drumul cunoașterii de sine.