0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Calea mea spre fericire
Carte

Calea mea spre fericire

Calea mea spre fericire. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Lisa Henriksson
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 192 (14x21 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

La vârsta de 32 de ani, Lisa şi-a atins toate obiectivele în viaţă: avea o carieră de succes, îşi construia o afacere înfloritoare, dorinţa ei de a deveni mamă fusese îndeplinită, chiar de două ori, trăia în casa visurilor ei alături de bărbatul pe care şi l-a dorit dintotdeauna. Totul arăta perfect. Atunci, de ce nu era fericită?

Încercarea de a găsi răspunsul i-a adus Lisei revelaţii surprinzătoare despre ce îi determinase alegerile în viaţă şi despre piesele ce lipseau totuşi din fericirea ei. În cartea „Calea mea spre fericire“, Lisa ne împărtăşeşte deschis călătoria ei dintr-o viaţă în care durerea fizică, stresul şi tristeţea erau tovarăşi de zi cu zi într-o viaţă mult mai intimă, plină de satisfacţii şi bucurie autentică.

Depăşeşte-ţi şi tu aşteptările, opiniile şi punctele de vedere dihotomice, în alb şi negru, pe care le facem să devină culorile dominante în viaţa noastră.

Află din calea parcursă de Lisa cum să faci alegeri autentice pentru tine, cum să găseşti ceea ce este adevărat pentru tine şi cum să-ţi creezi o viaţă în care să nu mai trăieşti sub presiune şi să nu mai renunţi la posibilităţile infinite. Eşti gata?