0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Învaţă cum să-ţi descifrezi visele în 21 de zile
Carte

Învaţă cum să-ţi descifrezi visele în 21 de zile

Învaţă cum să-ţi descifrezi visele în 21 de zile. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Leon Nacson
Editura: For You
Colecţia: Seria 21 de zile
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 130 (14x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cu toţii avem vise atât de intense, de expresive sau de realiste, încât ne punem foarte serios problema dacă nu cumva ele sunt de fapt revelaţii provenite dintr-o sursă aparent inaccesibilă minţii conştiente.

Şi, într- adevăr, s-a demonstrat ştiinţific că visele deblochează cele mai profunde părţi ale minţii, dezvăluie soluţii pe care mintea în stare de veghe nu le poate înţelege şi oferă îndrumări importante pentru viitor.

Ghidul „Învaţă cum să- ţi descifrezi visele în 21 de zile“ este un instrument simplu şi uşor de folosit pentru înţelegerea informaţiilor zăvorâte în mesajele nocturne.

Viaţa în stare de somn deţine soluţii pentru viaţa în stare veghe, iar această primă carte din „Seria 21 de zile“ oferă un ghid cuprinzător al celor mai întâlnite simboluri, teme şi mesaje pe care ni le transmit visele.

În 21 de zile, veţi învăţa să ţineţi un jurnal de vise, să vă înţelegeţi visele recurente, să distrugeţi tiparele tulburătoare de comportament evidenţiate prin ele şi să vă creaţi, prin intermediul viselor, o viaţă incredibilă în stare de veghe.

Veţi constata în curând că, deşi aveţi nevoie de numai 21 de zile pentru a învăţa să descifraţi mesajele primite în somn, deprinderea astfel căpătată va deveni o comoară valoroasă pentru tot restul vieţii.