0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile
Carte

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile. Editura For You
Cumpăr
Autor(i): Leon Nacson
Editura: For You
Colecţia: Seria 21 de zile
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 130 (14x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cu toții avem vise atât de intense, de expresive sau de realiste, încât ne punem foarte serios problema dacă nu cumva ele sunt de fapt revelații provenite dintr-o sursă aparent inaccesibilă minții conștiente.

Și, într- adevăr, s-a demonstrat științific că visele deblochează cele mai profunde părți ale minții, dezvăluie soluții pe care mintea în stare de veghe nu le poate înțelege și oferă îndrumări importante pentru viitor.

Ghidul „Învață cum să- ți descifrezi visele în 21 de zile“ este un instrument simplu și ușor de folosit pentru înțelegerea informațiilor zăvorâte în mesajele nocturne.

Viața în stare de somn deține soluții pentru viața în stare veghe, iar această primă carte din „Seria 21 de zile“ oferă un ghid cuprinzător al celor mai întâlnite simboluri, teme și mesaje pe care ni le transmit visele.

În 21 de zile, veți învăța să țineți un jurnal de vise, să vă înțelegeți visele recurente, să distrugeți tiparele tulburătoare de comportament evidențiate prin ele și să vă creați, prin intermediul viselor, o viață incredibilă în stare de veghe.

Veți constata în curând că, deși aveți nevoie de numai 21 de zile pentru a învăța să descifrați mesajele primite în somn, deprinderea astfel căpătată va deveni o comoară valoroasă pentru tot restul vieții.