0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Puterea tăcută
Carte

Puterea tăcută

Puterea tăcută. Editura Pandora M
CumpărDetalii carte

Forţa secretă a introvertiţilor

Autor(i): Susan Cain, Gregory Mone, Erica Moroz
Editura: Pandora M
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un temperament liniştit este o superputere ascunsă!

Introvertiţii au realizat lucruri incredibile datorită temperamentului lor liniştit, nu în ciuda acestuia.

Acceptă-te şi preţuieşte-te pe tine însuţi aşa cum eşti. Lumea are nevoie de tine şi există atât de multe moduri în care poţi face ca felul tău tăcut de a fi să se impună în faţa celorlalţi. Gândeşte-te la această carte ca la un ghid care te ajută să-ţi valorifici calităţile şi abilităţile extraordinare pe care le ai deja.

SĂ FII INSPIRAT!

Pe când era adolescentă, Susan Cain a fost întrebată de multe ori de ce este atât de tăcută. Ani întregi a făcut eforturi ca să se arate „sociabilă“, ceea ce părea cel mai mare compliment pe care îl putea primi cineva. În clasă se străduia să vorbească tare şi mergea la petreceri zgomotoase, deşi ar fi vrut, mai degrabă, să-şi petreacă timpul alături de o prietenă sau două. Dar, pe măsură ce au trecut anii, şi-a dat seama, încetul cu încetul, că abordarea vieţii într-o manieră calmă poate fi, de fapt, un punct forte.

Susan şi-a împărtăşit experienţa de viaţă în bestsellerul „Linişteee! Puterea introvertiţilor într-o lume asurzitoare“, care a stârnit o dezbatere internaţională. Prin intermediul acestei cărţi inspiraţionale, ea a schimbat definitiv felul în care societatea îi vede pe introvertiţi şi felul în care se văd introvertiţii pe ei înşişi.

Acum, prin ghidul de faţă, autoarea vine şi în sprijinul copiilor şi-al adolescenţilor. Concentrându-se asupra şcolii, prieteniei, vieţii de familie şi activităţilor extracurriculare, Susan Cain ne face părtaşi la propria sa poveste, precum şi la poveştile multor copii care, în felul lor tăcut, au reuşit să se remarce.