0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Einstein
Carte

Einstein

Viața și universul său

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 720 (17x24 cm)
Preţ: 129,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Scrisă de autorul bestsellerului „Leonardo da Vinci“, aceasta este prima biografie completă a lui Albert Einstein de când au devenit accesibile toate documentele sale.

Cum a funcționat mintea sa?

Ce a făcut ca el să fie un geniu?

Biografia lui Isaacson ne arată modul în care imaginația lui științifică a izvorât din natura rebelă a personalității sale. Fascinanta sa poveste este o dovadă a legăturii dintre creativitate și libertate.

Portretul personalității surprinzătoare a lui Einstein, minunat realizat.

The New York Times

Walter Isaacson a surprins un Einstein în integralitatea sa. Cu un stil ușor, care maschează o mare atenție la detalii și acuratețe științifică, Isaacson ne poartă într-o călătorie prin viața, mintea și știința omului care a schimbat viziunea noastră asupra universului.

Brian Green, profesor de fizică la Universitatea Columbia și autorul volumului „The Fabric of Cosmos“

Aceasta este o superbă tapiserie intelectuală și o lectură minunată. Împletind cu măiestrie realizările științifice revoluționare ale lui Einstein, prolificele sale inițiative politice, viața personală complexă și personalitatea sa fascinantă, Isaacson l-a transformat pe transformatorul secolului XX într-un far călăuzitor al secolului XXI.

Martin J. Sherwin, coautor al lucrării American „Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer“, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Biografie, 2006

Einstein a fost cel mai bun exemplu al forței inteligenței creative. Curiozitatea și permanenta căutare a răspunsurilor l-au făcut să devină una dintre cele mai luminate minți ale tuturor timpurilor. Recomand această carte oricui este curios să afle povestea de viață a omului din spatele teoriei relativității.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale