0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Înțelepciunea evurilor
Carte

Înțelepciunea evurilor

Un maestru modern aduce adevărurile eterne în viața de zi cu zi

Autor(i): Wayne W. Dyer
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 383 (13x20 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Am ales să evidențiez șaizeci dintre mentorii noștri ancestrali, și toți se bucură de admirația și de respectul meu. Ei sunt un grup divers, reprezentând vremuri antice, medievale, renascentiste, timpurii moderne și moderne, din întreaga lume. Unii au trăit până la nouăzeci și ceva de ani, iar alții au murit pe la douăzeci și un pic. Bărbați, femei; negri, albi, amerindieni, din Orientul Îndepărtat și Mijlociu; cărturari, soldați, oameni de știință, filozofi, poeți și oameni de stat, ei se află aici și au să vă spună ceva personal.

Alegerea acestor șaizeci de oameni nu presupune în niciun fel că cei care nu sunt în această carte ar fi, cumva,mai puțin importanți. Fiecare selecție și fiecare autor au reprezentat pur și simplu alegerile mele pentru a explica aceste subiecte.

Este foarte simplu. Dacă i-aș fi inclus pe toți marii mentori din trecut, ați fi avut nevoie să închiriați o remorcă și o macara doar pentru a ridica această carte, atât de extraordinare sunt contribuțiile strămoșilor noștri!

Am scris fiecare parte într-un mod care explică în ce fel operele acestor nobili maeștri ar putea să vă fie direct de folos, aici și acum. Fiecare contribuție e menită să vi se adreseze vouă, personal, cu sugestii specifice la sfârșitul fiecărui scurt eseu, explicând cum puteți să puneți în aplicare lecțiile respective în viața voastră.

Vreau mai degrabă să vă furnizez perspective pe care să le puteți aplica, de la cei mai apreciați mentori ai noștri, în loc să vă pun să învățați poezia și proza lor și să concluzionați pasiv: „Foarte bine, e frumos pentru un curs de literatură sau studii umaniste, dar atunci era așa, iar acum e altfel.“

Vă recomand să citiți fiecare selecție cu o deschidere spre ideea că aceste minți impozante împărtășesc cu voi aceeași divinitate și forță vitală și vi se adresează direct, în limbajul lor unic și forma lor artistică proprie, și că veți aplica înțelepciunea lor în viața voastră, începând de astăzi!

(Dr. Wayne W. Dyer)

Veteranul autor și speaker din domeniul self-help alege o nouă formulă prin care să-și prezinte materialul. Aici oferă eseuri inspirate de șaizeci de pasaje din poezie și literatură care exprimă „cele mai grozave lecții de viață“. Creat ca inspirație zilnică, fiecare eseu se concentrează pe o temă precum răbdarea, leadershipul, divinitatea, rugăciunea, umanitatea, nonconformismul, entuziasmul și iertarea.

Publisher’s Weekly