0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump
Carte

Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump

Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump. Editura Integral
Cumpăr
Autor(i): Dan-Silviu Boerescu
Editura: Integral
Colecţia: Români și românce care au schimbat lumea
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 152 (13x20 cm)
Preţ: 14,99 Lei
Disponibilitate: în stoc

O poveste demnă de Cenușăreasa: destinul lui Jenny Paulson, cea mai bogată româncă din lume.

Dintr-o studentă care a fugit din țară în anii `80 și care, efectiv, a făcut foamea o vreme, Jenny Paulson a ajuns să aibă o avere estimată la peste 15 miliarde de dolari.

Tânăra româncă a decis să plece din țară în SUA, unde o aștepta fratele ei, George, sportiv de performanță, care la rândul lui se refugiase în New York, fugind de la o competiție europeană.

După ce a schimbat mai multe slujbe, ea l-a cunoscut pe miliardarul John Paulson în 1995, la un an după ce acesta își deschisese firma care avea să fie afacerea vieții lui.

Avea nevoie de o secretară-asistentă, iar românca părea să poată face față cerințelor postului. La acea vreme, americanul avea 45 de ani, vârstă la care își construise o reputație de playboy în cercurile exclusiviste newyorkeze.

Primii ani în serviciul magnatului nu au fost ușori pentru Jenny, acesta vărsându-și nervii în repetate rânduri pe asistenta sa, atunci când o afacere nu-i ieșea cum voia.

Totuși, trei ani mai târziu, relația cu bossul ei avea să se schimbe decisiv. În 1998, John Paulson a decis să se așeze la casa lui. El a invitat-o pe Jenny în oraș. Femeia l-a refuzat, pe motiv că nu ar fi fost profesionist să iasă cu șeful ei. Paulson nu s-a dat bătut și, timp de mai bine de un an, a invitat-o pe româncă la masă.

În cele din urmă, ea a acceptat să ia prânzul cu el. Așa a început o serie de mai bine de 200 de întâlniri în secret.

Șase luni mai târziu, John Paulson a cerut-o de nevastă, iar femeia nu a mai avut puterea să-l respingă…

Peste ani, românca și soțul ei aveau să insiste pe lângă Donald Trump (cel care la începutul anilor `90 a vrut să cumpere Casa Poporului, pentru a o transforma în cel mai mare cazinou din lume, dar oferta sa a fost refuzată) pentru ca acesta să devină candidat la președinție.

Iar rezultatul se cunoaște!