0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Biografii
  3. Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump
Carte

Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump

Jenny Paulson. Miliardara româncă din spatele lui Donald Trump. Editura Integral
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dan-Silviu Boerescu
Editura: Integral
Colecţia: Români și românce care au schimbat lumea
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 152 (13x20 cm)
Preţ normal: 14,99 Lei
Preţ redus: 13,19 Lei
Reducere: 12,00%

Disponibilitate: în stoc

O poveste demnă de Cenuşăreasa: destinul lui Jenny Paulson, cea mai bogată româncă din lume.

Dintr-o studentă care a fugit din ţară în anii `80 şi care, efectiv, a făcut foamea o vreme, Jenny Paulson a ajuns să aibă o avere estimată la peste 15 miliarde de dolari.

Tânăra româncă a decis să plece din ţară în SUA, unde o aştepta fratele ei, George, sportiv de performanţă, care la rândul lui se refugiase în New York, fugind de la o competiţie europeană.

După ce a schimbat mai multe slujbe, ea l-a cunoscut pe miliardarul John Paulson în 1995, la un an după ce acesta îşi deschisese firma care avea să fie afacerea vieţii lui.

Avea nevoie de o secretară-asistentă, iar românca părea să poată face faţă cerinţelor postului. La acea vreme, americanul avea 45 de ani, vârstă la care îşi construise o reputaţie de playboy în cercurile exclusiviste newyorkeze.

Primii ani în serviciul magnatului nu au fost uşori pentru Jenny, acesta vărsându-şi nervii în repetate rânduri pe asistenta sa, atunci când o afacere nu-i ieşea cum voia.

Totuşi, trei ani mai târziu, relaţia cu bossul ei avea să se schimbe decisiv. În 1998, John Paulson a decis să se aşeze la casa lui. El a invitat-o pe Jenny în oraş. Femeia l-a refuzat, pe motiv că nu ar fi fost profesionist să iasă cu şeful ei. Paulson nu s-a dat bătut şi, timp de mai bine de un an, a invitat-o pe româncă la masă.

În cele din urmă, ea a acceptat să ia prânzul cu el. Aşa a început o serie de mai bine de 200 de întâlniri în secret.

Şase luni mai târziu, John Paulson a cerut-o de nevastă, iar femeia nu a mai avut puterea să-l respingă…

Peste ani, românca şi soţul ei aveau să insiste pe lângă Donald Trump (cel care la începutul anilor `90 a vrut să cumpere Casa Poporului, pentru a o transforma în cel mai mare cazinou din lume, dar oferta sa a fost refuzată) pentru ca acesta să devină candidat la preşedinţie.

Iar rezultatul se cunoaşte!