0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Nick Bollettieri - Autobiografia
Carte

Nick Bollettieri - Autobiografia

Changing the game

Autor(i): Nick Bollettieri, Bob Davis
Editura: Publica
Colecţia: Youngster
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri și-a trăit viața cu intensitatea unui tiebreak de set decisiv.

În autobiografia de față, scrisă împreună cu vechiul său coleg și prieten, Bob Davis, Bollettieri povestește despre începuturile sale modeste și victoriile câștigate pe terenurile centrale de la Wimbledon, Roland Garros, US Open și Australian Open.

Vorbește deschis despre cei zece jucători ai săi care au ajuns pe locul I în clasamentul mondial, dar și despre cele nouă vieți, opt neveste, șapte copii și toate succesele și eșecurile legate de aceștia.

Povestea sa, spusă cu umor și înțelepciune, conține sfaturi bazate pe șase decenii de supremație în antrenorat, inspiră, motivează și trece dincolo de terenul de tenis.

Rezultatul este portretul unui bărbat de neoprit, energic și cu inimă mare, care s-a dedicat tenisului, a creat campioni pe teren, dar și în afara lui și a schimbat acest sport și nenumărate vieți.

Nick mi-a oferit o umbrelă protectoare când am fost aruncat în lumina nemiloasă a reflectoarelor. Erau zile când simțeam că suntem doar noi doi împotriva lumii întregi. Nu am să uit asta niciodată.

Andre Agassi

Una din cele mai mari calități ale lui Nick este că, indiferent de situație, este întotdeauna alături de tine… De fiecare dată când pășeam pe teren, aprindea scânteia unei personalități și a unei energii extraordinare.

Maria Șarapova

Viața mea nu ar fi fost la fel dacă nu l-aș fi întâlnit pe Nick. Sunt bucuroasă că l-am cunoscut și ca antrenor, și ca prieten.

Serena Williams

Contribuția lui în tenis ca antrenor și deschizător de drumuri este uluitoare.

Monica Seleș