0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Serena Williams
Carte

Serena Williams

Serena Williams. Editura Publica
Cumpăr

Pe linie

Autor(i): Serena Williams, Daniel Paisner
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în stoc

Povestirile pe care le-am ales din viața și cariera mea sunt cele care acum mi se par cele mai bune surse de inspirație, cele mai motivante, cele mai ilustrative.

Sunt amintirile care îmi dau mie formă, în momentul în care trimit aceste pagini la tipar. Sunt clipele pe care le văd ca pietre de hotar și influențele primite în formarea mea, ce m-au ajutat să devin persoana care sunt, jucătoarea care sunt, precum și persoana și jucătoarea care aș putea deveni.

Cereți-mi peste zece ani să reflectez asupra copilăriei mele și a devenirii mele pe terenul de tenis și s-ar putea să ajung la alte gânduri. Sau poate că mă voi gândi la aceleași amintiri dar într-un fel cu totul nou, după cum mi se schimbă perspectiva.

Cereți-mi peste douăzeci de ani și cu totul alte gânduri s-ar putea să iasă la suprafață.

Cam asta sunt eu, acum.

O bucată din inima mea, la un moment dat în timp. Dar dincolo de toate, vine un avertisment: tot ce tocmai veți citi se supune schimbării. În fine, poate nu chiar tot. Anumite fapte legate de viața mea – cine, ce, când și unde – sunt toate fixe. Dar fiecare părere, fiecare sentiment, fiecare intuiție care derivă din acele fapte – cum și de ce – este încă pe masă.

Când am început să scriu cartea aceasta, n-am intenționat niciodată să fie niște memorii complete, de la un cap la altul. Nu sunt pregătită să-mi fac bagajul și să-mi închei cariera. N-am terminat încă! Vă pot spune ce se întâmplă. Vă pot spune ce s-a întâmplat. Dar nu vă pot spune încotro mă îndrept. Nu pot ști ce turnură va lua povestea vieții mele. La naiba, nici nu vreau să știu.

Serena Williams

Pe teren, Serena este cea mai competitivă adversară pe care am întâlnit-o, iar în afara terenului este o soră iubitoare și o prietenă adevărată. Serena a fost pentru mine un model și o sursă de inspirație.

Venus Williams