0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Calea spre iluminare
Carte

Calea spre iluminare

Calea spre iluminare. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Sfinţia Sa Dalai Lama, Jeffrey Hopkins
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Metta
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Adevărata fericire ţine de lumea interioară, nu de circumstanţele exterioare! Sanctitatea sa Dalai Lama demonstrează că spiritualitatea trecutului rămâne veşnic vie şi că practicile budiste sunt cea mai bună soluţie a provocărilor cu care ne confruntăm.

„Calea spre iluminare“ ne va transforma perspectiva sufletească, oferind metoda unei evoluţii spirituale care ne eliberează de suferinţă şi de emoţiile distructive produse de dorinţele necugetate, de ură şi de ignoranţă.

Dincolo de diversitatea religiilor, altruismul, compasiunea, generozitatea şi bunăvoinţa sunt esenţiale. Dacă renunţăm la aparenţe, dacă alegem să cultivăm virtutea, vom descoperi adevărata natură a lucrurilor, ne vom elibera din ciclul incontrolabil al naşterii, îmbătrânirii şi morţii şi vom dobândi iluminarea!

„Calea spre iluminare“ oferă cititorilor înţelepciunea, susţinerea, îndrumarea şi inspiraţia de care au nevoie pentru a avea o viaţă de succes şi pentru a-şi împlini menirea spirituală.

www.goodreads.com

În această carte profundă, dar practică, Dalai Lama descrie practicile spirituale care ne pot transforma felul de a fi şi modul de a acţiona în viaţa de zi cu zi.

www.spiritualityandpractice.com

„Calea spre iluminare“ este o nouă carte extrem de importantă, scrisă de unul dintre marii lideri spirituali ai lumii.

www.cygnusreview.com