0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Ghiduri
  3. Ghiduri: Bune practici
  4. Riscul rutier. Încotro?
Carte

Riscul rutier. Încotro?

Ghid de bune practici

Autor(i): General (r.) Virgil Vochină,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 224 (16x23 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Riscul rutier. Încotro? Ghid de bune practici nu este altceva decât o dovadă concludentă a evoluției controlului riscului rutier care, aplicat profesionist și competent, poate preveni și minimiza urmările accidentelor.

Am privit acest ghid dintr-o dublă perspectivă: cea a angajatului și cea a angajatorului, considerând că acești doi actori importanți ai siguranței rutiere vor înțelege intențiile noastre pentru a identifica, a evalua și a elimina, pe cât posibil, factorii de risc.

Analiza și cercetarea detaliate ale celor patru categorii de management: al comportamentului, al deplasărilor, al parcului auto și al comunicațiilor din paginile ghidului, pot constitui baza prevenirii și reducerii riscurilor rutiere din cadrul companiilor și al întreprinderilor de transport.

În țările civilizate, cu o cultură rutieră eficientă, studiile și cercetările specifice siguranței auto demonstrează că acele companii care au un management rutier performant au înregistrat o scădere cu peste 40% a incidenței de accident.

Eu cred că impunerea legii este hotărâtoare pentru siguranța rutieră, iar Educația este esența prevenirii.

General (r.) Virgil Vochină