0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Călătorii astrale
  4. Sinele superior acum!
Carte

Sinele superior acum!

Sinele superior acum!. Editura
CumpărDetalii carte

Accelerează-ţi evoluţia spirituală

Autor(i): William Bhulman, Susan Bhulman
Editura: Infinit
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 31,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Sinele superior, acum!“ este o afirmaţie foarte puternică ce facilitează obţinerea rapidă a eliberării spirituale.

Lucrarea de faţă reprezintă un ghid modern pentru transformarea personală, rapidă. Veţi cerceta latura nevăzută a existenţei noastre, evoluţia continuă a sufletului după moarte şi metode de navigare în realităţi sensibile la puterea gândului.

Veţi experimenta o varietate de tehnici care vă oferă oportunitatea de a trece cu măiestrie dincolo de influenţele limitatoare ale dimensiunilor dense, structurate pe conceptul de formă.

Veţi învăţa cum să deveniţi un ghid pentru cei care realizează tranziţia către lumea de dincolo şi cum să procedaţi pentru ca aceasta să se producă uşor şi conştient, determinând, în final, revelarea naturii ultime şi nepieritoare a sinelui superior al celui ghidat.

În cadrul faimosului Institut Monroe, William Bhulman, autor al cărţii „Aventuri dincolo de limitele corpului fizic“, predă şi coordonează seminarii referitoare la explorarea conştiinţei, la viaţa de dincolo şi la trezirea spirituală autentică.

Mesajul său este următorul: Noi suntem fiinţe puternice, nemuritoare, înzestrate cu abilitatea de a modela realitatea actuală pentru o călătorie reuşită în viaţa de dincolo!