0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Călătorii
  3. Desculţă în Amazon
Carte

Desculţă în Amazon

Desculţă în Amazon. Editura Paralela 45
CumpărDetalii carte

Autor(i): Luminița Cuna,
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărţi practice
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Din pasiune pentru Amazon, din dorinţa de a apăra pădurea şi locuitorii ei, Luminiţa a fondat organizaţia Maloca Communities, care sprijină comunităţile indigene pe care le-a vizitat şi desfăşoară campanii de conştientizare a publicului.

Este producătoarea unui documentar despre huaoranii din Yasuni, „Ome: poveşti dintr-o lume care dispare“, care deja a câştigat premii internaţionale.

Participă anual la Forumul Permanent al Naţiunilor Unite pentru Probleme Indigene, însoţind şi sprijinind lideri indigeni în lupta lor pentru a-şi apăra drepturile şi teritoriile.

Sângele îmi curgea rapid prin vene, alergam prin pădure cu viteză, într-un fel de reconstituire a unui act preistoric. Huaorani s-au oprit, şi atunci am auzit clar grohăituri. Băieţii erau gata de atac. Fiecare muşchi, fiecare fibră din corp le era încordată ca un arc gata să sară în acţiune. Simţurile lor funcţionau la maxim. Avansau încet, graţios, cu mişcări de felină. Aveam impresia că în orice moment o să se transforme în jaguari şi o să atace.