0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Călătorii
  3. Eu… Japoneza!
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Eu… Japoneza!

Coperta cărții: Eu… Japoneza! - Jurnal de călătorie la Tokyo. de la editura Corint.
Cartea: Eu… Japoneza! - Jurnal de călătorie la Tokyo
Autor: Marina Almășan,
Editura: Corint
Cumpăr

Jurnal de călătorie la Tokyo

Autor(i): Marina Almășan,
Editura: Corint
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9786068623955
Preţ: 27,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Japonia mea a fost ca o respirație gură la gură. A venit la momentul oportun, când simțeam că mă sufoc de Urâtul și Răul pe care-l descopeream în fiecare zi în jurul meu.

Am întâlnit-o când simțeam că mă înec într-o mare de oameni care plutesc spre nicăieri, dând din mâini nu pentru a supraviețui, ci pentru a alunga pericolele care-i pândesc la tot pasul.

Japonia mea a funcționat ca o respirație gură la gură, salvându-mi disperarea că trăim vremuri letale, că omenirea nu mai are nicio șansă, că va pieri înghițită de propriile capcane și că degeaba Lumea merge „înainte“, căci se îndreaptă, de fapt, spre „înapoi“…

Japonia mea a fost ca o gură de oxigen, pe care am inspirat-o preț de șapte zile, expirând în final o concluzie de nezdruncinat: Planeta se împarte fix în două: „Japonia“ și „restul Lumii“