0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Cărți pentru copii
  3. Cartea mea cu superjocuri
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Cartea mea cu superjocuri

Autor(i): * * *
Editura: Galaxia Copiilor
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 100 (21x30 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cea mai prietenoasă carte de activități

Oferă-i copilului tău ocazia de a-și petrece timpul într-un mod distractiv din punctul lui de vedere și educativ din perspectiva ta!

„Cartea mea cu superjocuri“ este special concepută pentru generațiile actuale de micuți. Pe de o parte, copiii din prezent simt nevoia de stimuli vizuali cât mai captivanți. Acest volum reușește să recreeze pe hârtie universul fantastic care îi fascinează atunci când se uită la desene animate la televizor, pe tabletă, laptop sau telefon. Pe de altă parte, copiii au nevoie de interacțiunea neprețuită cu lumea cărților. Volumul de față încurajează gândirea logică și le stimulează imaginația.

Puzzle-uri, labirinturi, jocuri de căutare, diferențe. „Cartea mea cu superjocuri“ reunește o paletă largă de exerciții atractive. Ilustrațiile viu colorate vă pot inspira chiar să construiți propriile povești pe marginea acestora.

Formatul vă permite să luați cartea cu voi în călătorii, în vacanțe, de ce nu chiar în metrou, în vizite, oriunde vă poartă pașii. Bineînțeles, este perfectă pentru acasă, poate chiar în momentele în care părinții vor să le dea de lucru celor mici, pentru a-și lua un moment de respiro.