0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Cărţi pentru copii
  3. Cartea mea cu superjocuri
Carte

Cartea mea cu superjocuri

Cartea mea cu superjocuri. Editura Galaxia Copiilor
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Galaxia Copiilor
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 100 (21x30 cm)
Preţ: 27,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cea mai prietenoasă carte de activităţi

Oferă-i copilului tău ocazia de a-şi petrece timpul într-un mod distractiv din punctul lui de vedere şi educativ din perspectiva ta!

„Cartea mea cu superjocuri“ este special concepută pentru generaţiile actuale de micuţi. Pe de o parte, copiii din prezent simt nevoia de stimuli vizuali cât mai captivanţi. Acest volum reuşeşte să recreeze pe hârtie universul fantastic care îi fascinează atunci când se uită la desene animate la televizor, pe tabletă, laptop sau telefon. Pe de altă parte, copiii au nevoie de interacţiunea nepreţuită cu lumea cărţilor. Volumul de faţă încurajează gândirea logică şi le stimulează imaginaţia.

Puzzle-uri, labirinturi, jocuri de căutare, diferenţe. „Cartea mea cu superjocuri“ reuneşte o paletă largă de exerciţii atractive. Ilustraţiile viu colorate vă pot inspira chiar să construiţi propriile poveşti pe marginea acestora.

Formatul vă permite să luaţi cartea cu voi în călătorii, în vacanţe, de ce nu chiar în metrou, în vizite, oriunde vă poartă paşii. Bineînţeles, este perfectă pentru acasă, poate chiar în momentele în care părinţii vor să le dea de lucru celor mici, pentru a-şi lua un moment de respiro.