0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Cărţi pentru copii
  3. Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activităţi
Carte

Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activităţi

Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activităţi. Editura Corint
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Corint
Colecţia: Isteţ de mic
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 64 (23x28 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

  • Petreceţi alături de copilul dumneavoastră un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-şi dezvolta abilităţile de bază la vârsta Grădiniţei: limbajul, pregătirea pentru citit, semnele grafice, numărarea, logica, observarea şi descoperirea lumii înconjurătoare.
  • Urmaţi-l pe Victor, micul pinguin, în aventura descoperirii animalelor domestice şi sălbatice, de la fermă sau de la circ. Citiţi-i copilului dumneavoastră poezioarele care îl vor ajuta să-şi îmbogăţească vocabularul şi să-şi dezvolte imaginaţia.
  • Profitaţi de exerciţiile variate, având ca temă animalele, pentru a aborda noţiunile-cheie de la grupa mică: formele, culorile, dimensiunile, categoriile, literele, cifrele, spaţiul şi timpul…
  • Regăsiţi în autocolante fotografiile tuturor animalelor!

„Caietul meu de activităţi. Lumea animalelor“ este destinat copiilor cu vârsta de 3-4 ani.

Urmaţi-l pe Victor! Cu ajutorul micului pinguin, copilul dumneavoastră va descoperi animalele preferate, prin diverse modalităţi – desene, fotografii, poezioare sau activităţi.

Lucrarea abordează noţiunile de bază pentru grupa mică (litere, observare, semne grafice, numărare, descoperirea lumii înconjurătoare…) prin intermediul unor activităţi variate, fiecare copil putându-le realiza în ritmul şi după nivelul său.

Pentru ca acest caiet de activităţi să fie o ocazie de a petrece momente de relaxare cu micuţul dumneavoastră, aşezaţi-vă liniştit alături de el şi provocaţi-l, pe cât posibil, să se exprime.

După ce aţi citit o poezioară sau v-aţi uitat la un desen, puneţi-i întrebări, cereţi-i să vă vorbească despre ceea ce observă sau despre ceea ce-i place sau nu-i place. Propuneţi-i să vă relateze povestioara pe care tocmai i-aţi citit-o.