0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Cărţi pentru copii
  3. Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activităţi
Carte

Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activităţi

Isteţ de mic. Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activităţi. Editura Corint
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Corint
Colecţia: Isteţ de mic
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 64 (23x28 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

  • Petreceţi alături de copilul dumneavoastră un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-şi dezvolta abilităţile de bază din grădiniţă: limbajul, pregătirea pentru citit, semnele grafice, scrierea, matematica, logica, observarea şi descoperirea lumii înconjurătoare.
  • Urmaţi-l pe căţeluşul Oscar în aventurile sale amuzante! Copilul va avea prilejul de a-şi îmbogăţi vocabularul şi de a descoperi animale din lumea întreagă.
  • Profitaţi de exerciţiile variate, pe tema animalelor, pentru a aborda noţiunile-cheie ale programei pentru grupa mijlocie şi pentru grupa mare: literele şi cuvintele, cifrele şi numărarea, spaţiul şi timpul…
  • Regăsiţi în autocolante fotografiile tuturor animalelor.

„Caietul meu de activităţi Lumea animalelor“ este destinat copiilor cu vârsta de 4-6 ani.

Autoarea îi invită pe copii într-o călătorie în jurul lumii, pentru a întâlni animale de pretutindeni. Citindu-i micuţului dumneavoastră aventurile căţeluşului Oscar, el va fi purtat pe banchiză, în pădurea amazoniană, apoi va visa la peisajele paradiziace ale Oceanului Pacific şi va descoperi, în final, fascinanta savană.

Profitaţi de aceste momente de lectură în linişte, pentru a vă încuraja copilul să se exprime: puneţi-i întrebări despre ce a înţeles, ce îşi imaginează că se va întâmpla mai departe sau despre animalele pe care le-aţi întâlnit în carte.

Îi veţi trezi astfel curiozitatea şi îi veţi stimula dezvoltarea imaginaţiei, petrecând în acelaşi timp momente speciale împreună.