0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Cărți pentru copii
  3. Prima mea enciclopedie
Carte

Prima mea enciclopedie

Coperta cărții: Prima mea enciclopedie - Privește – Deschide ferestrele – Minunează-te. de la editura Casa.
Cartea: Prima mea enciclopedie - Privește – Deschide ferestrele – Minunează-te
Autor: * * *
Editura: Casa
Cumpăr

Privește – Deschide ferestrele – Minunează-te

Autor(i): * * *
Editura: Casa
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 32 (25x27 cm)
ISBN:9786067870848
Preţ: 79,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Curiozitatea copiilor este infinită, din fericire! Orice răspuns mai naște alte câteva întrebări, iar lumea nu se lasă cuprinsă într-o singură privire. Cu toate acestea, vă prezentăm una dintre încercările reușite de a ne apropia de cunoașterea enciclopedică a lumii înconjurătoare. Cartea cu cele mai multe „de ce“ -uri și tot atâtea răspunsuri este structurată pe 14 capitole și fiecare dintre acestea este o „hartă“ a comorilor, cu ferestre cartonate care nuanțează răspunsurile și țin curiozitatea de veghe.

Ce putem descoperi în oraș și la ce folosește o hartă? De ce există internet? De ce pictăm și care e treaba cu arta? Ce tipuri de sport există? De când există oameni pe pământ? Cât de mare e spațiul cosmic? Sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspuns amplu și atractiv în „Prima mea enciclopedie“.

Abordarea interactivă, ajutată de ferestrele cartonate și îndemnurile la reflecții este potrivită pentru copiii de 4-7 ani, care vor simți că dialoghează viu cu experiența umană răsfoind filele robuste ale enciclopediei.

Și nu în ultimul rând, enciclopedia este o carte frumoasă, în care poți să „cotrobăi“ literalmente în căutare de informații prețioase, înșirate logic și raportate mereu la felul unui cititor mic de a înțelege și a-și apropia lumea în care trăiește.