0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Arată și spune o poveste
Carte

Arată și spune o poveste

Arată și spune o poveste. Editura Publica

Cum poate oricine să facă prezentări extraordinare

Autor(i): Dan Roam
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 264 (17x17 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru cei mai mulți dintre noi, susținerea unei prezentări este un proces extrem de dificil și de stresant, fie că ne aflăm într-o întâlnire unu la unu, într-o sală de conferințe, cu o duzină de străini, sau într-un amfiteatru, în fața a mii de oameni.

Potrivit lui Dan Roam, nu ar trebui să fie atât de greu. Ne simțim în impas doar atunci când uităm pașii de bază pe care i-am învățat la grădiniță: arată și spune o poveste.

În această carte concisă, dar puternică, autorul ne prezintă un set nou de instrumente utile în realizarea unor prezentări extraordinare.

Dan Roam se bazează pe idei în care crede de mai bine de două decenii, din poziția de prezentator căruia i-au fost decernate premii și care și-a folosit tabla în toate colaborările pe care le-a avut, de la companii din topul Fortune 500, la startup-uri mici și până la Casa Albă.

Chiar dacă ești deja un bun prezentator, vei învăța mai multe despre cum să îți înțelegi publicul, să îți organizezi conținutul, să construiești un fir narativ clar, să creezi imagini eficiente și să îți direcționezi frica pentru a distra audiența.

Și vei stăpâni trei reguli fundamentale:

  • Când spui adevărul, te conectezi cu publicul tău, ajungi să lucrezi cu pasiune și îți descoperi încrederea în tine însuți.
  • Când spui o poveste, clarifici conceptele complexe, transformi ideile în ceva de neuitat și incluzi în discuții pe toată lumea.
  • Când folosești imagini, oamenii văd exact la ce faci referire, captivezi mintea publicului și alungi plictiseala.

O carte simplă, frumoasă și importantă. Este o lectură obligatorie pentru oricine este serios când vine vorba de prezentări și de vorbit în public în ziua de astăzi.

GARR REYNOLDS, autor al cărților „Presentation Zen“ și „The Naked Presenter“

Dan Roam este un maestru al comunicării prin imagini alături de cuvinte. Am furat o grămadă de lucruri de la el, iar acum poți să o faci și tu.

AUSTIN KLEON, autor al cărților „Steal Like an Artist“ și „Show Your Work“

Dan ne oferă o carte jucăușă, dar profundă, distilând meșteșugul povestitului până la elementele sale cele mai esențiale. Citește-o și descoperă noi modalități prin care să determini poveștile tale să cânte.

TOM KELLEY, coautor al cărții „Creative Confidence“

Aceasta este mai mult decât o carte de „afaceri“. Aceasta este o carte inteligentă, umană, valoroasă și plină de imagini și adevăr.

SUNNI BROWN, autoare a cărții „The Doodle Revolution“

Noile generații îi vor urma pe acei lideri cu care se conectează, care îi inspiră, care le prezintă opțiunile, care îi invită să aleagă și care, mai apoi, le „arată“ cum se poate face. Puterea formală a managerului devine irelevantă. Membrii echipei vor cumpăra exclusiv ideile în care „văd“ valoare pentru ei și nu doar pentru că au fost „spuse“ de managerul lor. Vă invit să vă bucurați și voi de acest ghid vizual despre conectare și comunicare la nivel subconștient. Priviți-l pe îndelete…

ADRIAN PARASCHIV, Senior Partner, Stand for Development.