0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Limbajul secret al corpului
Carte

Limbajul secret al corpului

Limbajul secret al corpului. Editura Philobia
CumpărDetalii carte

Autor(i): Anne Ancelin Schützenberger,
Editura: Philobia
Colecţia: Ecologia interioară
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Comunicarea nonverbală are o importanţă covârşitoare în succesul sau insuccesul interacţiunilor interumane. Doar 7% din mesajul pe care îl comunicăm este transmis prin intermediul cuvintelor, iar 38% prin tonul, ritmul şi volumul vocii. Restul de 55% se transmite prin limbajul trupului.

Limbajul corpului nu se rezumă doar la un simplu gest care ne-ar putea trăda, ci reprezintă o sumă de semnale transmise inconştient de propriul corp.

Culoarea hainelor, poziţia ocupată într-o încăpere, pipăirea repetată a urechii sau o bijuterie care atrage toate privirile ne ajută să ne înţelegem mai bine interlocutorii.

Timp de mai multe decenii, comunicarea nonverbală, dar şi ideile şi teoriile aferente, au constituit una dintre temele pe care Anne Ancelin Schützenberger le-a studiat cu predilecţie, cartea de faţă fiind prima care i-a fost dedicată. Cu ajutorul ei, veţi învăţa să vă controlaţi mai bine limbajul trupului şi tonul pentru a exprima exact ceea ce doriţi să transmiteţi. În plus, dacă veţi reuşi să descifraţi limbajul corporal al interlocutorilor, îi veţi putea cunoaşte mai bine, eficientizându-vă astfel comunicarea cu ei.