0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Limbajul secret al corpului
Carte

Limbajul secret al corpului

Autor(i): Anne Ancelin Schützenberger,
Editura: Philobia
Colecţia: Ecologia interioară
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Comunicarea nonverbală are o importanță covârșitoare în succesul sau insuccesul interacțiunilor interumane. Doar 7% din mesajul pe care îl comunicăm este transmis prin intermediul cuvintelor, iar 38% prin tonul, ritmul și volumul vocii. Restul de 55% se transmite prin limbajul trupului.

Limbajul corpului nu se rezumă doar la un simplu gest care ne-ar putea trăda, ci reprezintă o sumă de semnale transmise inconștient de propriul corp.

Culoarea hainelor, poziția ocupată într-o încăpere, pipăirea repetată a urechii sau o bijuterie care atrage toate privirile ne ajută să ne înțelegem mai bine interlocutorii.

Timp de mai multe decenii, comunicarea nonverbală, dar și ideile și teoriile aferente, au constituit una dintre temele pe care Anne Ancelin Schützenberger le-a studiat cu predilecție, cartea de față fiind prima care i-a fost dedicată. Cu ajutorul ei, veți învăța să vă controlați mai bine limbajul trupului și tonul pentru a exprima exact ceea ce doriți să transmiteți. În plus, dacă veți reuși să descifrați limbajul corporal al interlocutorilor, îi veți putea cunoaște mai bine, eficientizându-vă astfel comunicarea cu ei.