0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Pericolele percepției
Carte

Pericolele percepției

De ce ne înșelăm în aproape toate privințele

Autor(i): Bobby Duffy
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 368 (14x21 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Mănânci prea mult zahăr?
  • Ce procent din populația țării tale este compus din imigranți?
  • Cât costă creșterea unui copil?
  • Ce taxe plătesc oamenii bogați?
  • Suntem mai ignoranți decât obișnuiam să fim?

Fă-ți timp să răspunzi la aceste întrebări. Indiferent cât de educat ești, această carte arată că te poți înșela foarte mult.

Pe baza unor cercetări exclusive, desfășurate în 40 de țări de firma globală de sondaje Ipsos, „Pericolele percepției“ investighează de ce nu știm informații fundamentale despre lumea din jurul nostru.

Folosind cele mai recente cercetări în domeniul jurnalismului și al științei, care studiază procesul de luare a deciziilor, Bobby Duffy se întreabă cum putem să ne tratăm ignoranța și de ce populațiile anumitor țări par mai informate decât altele.

O lectură esențială în această așa-numită eră a „postadevărului“, această carte va transforma modul în care interacționezi cu lumea.

Ediția în limba română a cărții „Pericolele percepției“ include un capitol special despre cum percep românii diverse situații sociale. Capitolul este semnat de doi cercetători ai Ipsos România și are avizul autorului cărții.

O lectură minunată, care te va învăța să înțelegi mai bine realitatea. Această carte te va ajuta să realizezi de ce multe dintre lucrurile pe care crezi că le știi probabil că sunt false.

Hetan Shah, director executiv The Royal Statistical Society

Un volum fantastic: găsiți statistici revelatoare și șocante pe fiecare pagină. S-ar putea ca „Pericolele percepției“ să vă forțeze să vă răzgândiți în privința celor mai profunde opinii.

Jamie Bartlett, autorul cărții „The People Vs. Tech“

Percepția înseamnă realitate, a spus strategul politic Lee Atwater în 1980; după el, mulți alții au aplicat acest principiu în alte zone ale vieții publice și private. Realitatea înseamnă percepție e concluzia care se desprinde din analizele profunde și din interpretarea plină de umor a lui Bobby Duffy în cartea pe care o ții în mână. O carte-musai dacă vrei să înțelegi mai bine atitudinile și comportamentele concetățenilor tăi locali și planetari în era supraîncărcării informaționale.

Alina Stepan, Country Manager Ipsos Romania