0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Presentation Zen
Carte

Presentation Zen

Presentation Zen. Editura Publica
Cumpăr

Idei simple despre designul și susținerea prezentărilor

Autor(i): Garr Reynolds
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 312 (19x23 cm)
Preţ: 119,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Garr Reynolds, autorul bestsellerului despre designul și susținerea prezentărilor, cu peste 150.000 de copii vândute, se întoarce cu ediția revizuită a cărții sale clasice, „Presentation Zen“.

Arătându-ne că există un mod mai bun de a ne adresa publicului, prin simplitate și povești, Garr atacă ideea convențională de „prezentare cu slide-uri“ și vă împărtășește propriile principii pentru a crea și a susține prezentări provocatoare, de succes.

În această ediție nouă, autorul include exemple recente din care să vă inspirați și oferă tehnici pentru a elimina zgomotul și sursele de distragere a atenției din lumea modernă, interacționând cu publicul într-un mod cu adevărat semnificativ.

Cea de-a doua ediție „Presentation Zen“ combină principii solide de design și concepte de simplitate Zen, pentru a vă pregăti să creați prezentări mai simple, mai eficiente, care vor fi apreciate, reținute și, mai mult decât atât, puse în aplicare.

„Presentation Zen“ ne-a schimbat viețile mie și clienților mei. Filosofia și abordarea explicate atât de elegant în cartea lui Garr vă vor inspira publicul. Nici nu vă gândiți să mai susțineți vreo prezentare fără ea!

Carmine Gallo, autorul „The Presentation Secrets of Steve Jobs“

Garr a schimbat modul în care înțelegem puterea prezentărilor. Mai mult, el a învățat o întreagă generație de comunicatori cum să se descurce mai bine. De neratat!

Dacă vă pasă de calitatea și claritatea prezentărilor voastre – și așa ar trebui –, luați această carte, citiți fiecare pagină și urmați-i sfaturile. „Presentation Zen“ este un clasic contemporan.