0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Ştiinţa influenţei
Carte

Ştiinţa influenţei

Ştiinţa influenţei. Editura For You
CumpărDetalii carte

Cum să te inspiri pe tine însuţi şi pe alţii pentru a atinge măreţia

Autor(i): Brian Tracy, Dan Strutzel
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 192 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mintea umană este ca un lacăt cu cifru. Atunci când comunici defectuos – prin pălăvrăgeală, ascultare inadecvată sau insistenţă –, este ca şi cum combini fără nicio noimă numerele din mecanism.

Dar dacă îţi dezvolţi abilităţile-cheie ale influenţei, este ca şi cum ai cunoaşte combinaţia exactă a lacătului şi capeţi astfel acces la conştiinţa altei persoane – sau la a ta.

Influenţa este una dintre cele mai importante abilităţi pe care trebuie să şi le dezvolte oricine. Fără ea, relaţiile umane sunt ineficiente, în cel mai bun caz, şi dezastruoase, în cel mai rău caz.

Indiferent dacă încerci să-ţi comunici ideea de afaceri unui investitor, dacă îţi încurajezi copiii să-ţi adopte valorile morale ori să se elibereze de dependenţa pe care o au de navigarea fără sfârşit pe internet, nu vei convinge pe nimeni de nimic dacă nu ai deprins ştiinţa influenţării.

Cartea „Ştiinţa influenţei“ îţi oferă combinaţia potrivită pentru orice tip de blocaj.

Reputatul Brian Tracy îţi arată soluţia perfectă pentru rezultate incredibile: relaţii personale mai fericite, mai multe vânzări, parteneriate mai profitabile şi o capacitate crescută de a-ţi menţine angajamentele importante pentru tine.