0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Creșterea copilului în era digitală
Carte

Creșterea copilului în era digitală

Ghid de parenting responsabil

Autor(i): Dr. Elizabeth Kilbey,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 232 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Copiii care petrec prea mult timp folosind dispozitive digitale sunt expuși riscului de a avea tulburări de anxietate.

BBC News

„Creșterea copilului în era digitală“ este o carte utilă oricărui părinte care are copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, pentru a înțelege mai bine riscurile la care se expun aceștia prin folosirea exagerată a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, PC-uri, laptopuri).

Jocurile copiilor au trecut astăzi de la ceva concret și creativ, dintr-o perioadă în care se foloseau multe jucării, dar și multă imaginație, la ceva ce presupune a petrece singur multe ore din zi.

În societatea actuală, părinții se confruntă cu copii care nu-i mai ascultă, sunt incapabili să se concentreze o perioadă mai lungă de timp, refuză cu încăpățânare să-ți facă temele și care, în mod constant, se ceartă cu cei care se ocupă de educația lor, pentru a li se da voie să folosească și mai mult timp dispozitivele digitale.

În această carte, dr. Elizabeth Kilbey vă oferă sfaturi practice și concrete despre cum „să-i deconectați“ pe cei mici de la aceste dispozitive moderne, pentru ca timpul petrecut în mediul online să nu-i afecteze în mod considerabil, și despre cum noi, ca părinți, putem găsi alte modalități de a ne conecta cu copiii noștri.