0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Cum îi ajutăm pe copii să facă faţă traumelor
Carte

Cum îi ajutăm pe copii să facă faţă traumelor

Cum îi ajutăm pe copii să facă faţă traumelor. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Peter A. Levine, Maggie Kline,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Numărul copiilor anxioşi, deprimaţi, hiperactivi sau retraşi este uimitor de mare – şi în continuă creştere! Milioane de copii trec prin agresiuni, violenţe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulţi alţii sunt traumatizaţi de situaţii „obişnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi şi divorţuri.

Cartea „Cum îi ajutăm pe copii să facă faţă traumelor“ le aruncă un colac de salvare părinţilor care se întreabă cum să-şi ajute copiii tulburaţi de situaţii problematice.

Dr. Peter A. Levine şi Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranţă şi pentru a-i ajuta să-şi revină după o sperietură sau după un eveniment copleşitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori paşi uşor de urmat pentru detaşarea de traumă, precum şi activităţi de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minţii şi spiritului copilului.

Această carte revoluţionară simplifică un subiect complex şi adeseori mistificat, dându-le idei şi putere părinţilor pentru a creşte tineri cu adevărat încrezători, rezistenţi şi senini, în ciuda vremurilor stresante şi turbulente.