0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor
Carte

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

Coperta cărții: Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor de la editura For You.
Cartea: Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor
Autor: Dr. Peter A. Levine, Maggie Kline,
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Dr. Peter A. Levine, Maggie Kline,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 320 (13x20 cm)
ISBN:9786066392297
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere! Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.

Cartea „Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor“ le aruncă un colac de salvare părinților care se întreabă cum să-și ajute copiii tulburați de situații problematice.

Dr. Peter A. Levine și Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranță și pentru a-i ajuta să-și revină după o sperietură sau după un eveniment copleșitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori pași ușor de urmat pentru detașarea de traumă, precum și activități de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minții și spiritului copilului.

Această carte revoluționară simplifică un subiect complex și adeseori mistificat, dându-le idei și putere părinților pentru a crește tineri cu adevărat încrezători, rezistenți și senini, în ciuda vremurilor stresante și turbulente.