0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Generația digitală și dependența de media
Carte

Generația digitală și dependența de media

Generația digitală și dependența de media. Editura Niculescu
Cumpăr
Autor(i): Patti M. Valkenburg, Jessica Taylor
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 328 (16x23 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un studiu elocvent despre complexa relație dintre copii și mass-media în era digitală!

Află totul despre dispozitivele electronice cu ecran tactil și cum afectează ele procesul de învățare la copii și adolescenți!

Într-o epocă dominată de selfie-uri, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Snap etc. cartea „Generația digitală și dependența de media“ analizează sub toate aspectele atât folosirea mass-mediei de către tinerii de astăzi, cât și motivele și felul în care preferințele lor se schimbă de-a lungul copilăriei și adolescenței, dacă jocurile digitale sunt benefice sau nocive, care sunt efectele folosirii tabletei sau a telefoanelor inteligente de către preșcolari, vulnerabilitatea adolescenților în fața reclamelor din mediul online, grijile părinților în legătură cu multitaskingul și cât de îndreptățite sunt acestea.

Această carte atent documentată și profund revelatoare oferă noi perspective asupra rolului mass-mediei în viața copiilor și a adolescenților.

Decan Amy B. Jordan, The Annenberg School for Communication, Universitatea din Pennsylvania, SUA

Patti M. Valkenburg și Jessica Taylor Piotrowski acoperă, într-un mod admirabil, întreg spectrul categoriilor de vârstă și o mare varietate de subiecte-cheie care suscită interesul părinților, al pedagogilor, al specialiștilor și chiar al tinerilor.

Sun Sun Lim, doctor în filozofie, Universitatea de Tehnologie și Design, Singapore