0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Ghid esenţial de parenting
Carte

Ghid esenţial de parenting

Ghid esenţial de parenting. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gail Reichlin
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un copil de numai câţiva anişori se tăvăleşte pe jos în magazin, strigă cât îl ţine gura că îşi urăşte fratele sau sora, stă cu ochii lipiţi de ecran şi refuză oliţa. Dacă şi îngeraşul tău face asta… capul sus! Deşi îţi iubeşti copilul, sunt momente în care nici tu nu-l placi pe el, nici el pe tine.

Gail Reichlin şi Caroline Winkler, ambele pedagoge cu experienţă şi mame a câte trei copii, oferă cititorilor sute de soluţii rapide la problemele cu care se confruntă frecvent părinţii.

Această nouă ediţie a cărţii (publicată iniţial cu titlul „Ghid de buzunar pentru părinţi“) este la fel de actuală şi de utilă.

Sfaturile autoarelor se bazează pe bun-simţ, judecată sănătoasă şi experienţă părintească, promovând disciplina care decurge din iubirea necondiţionată, însoţită de limite educaţionale ferme.

Ţine cartea în geantă, în torpedou sau pe raftul din bucătărie şi aplică strategiile sugerate de autoare ca să calmezi furtunile de moment, ca să înţelegi problemele de comportament ale copiilor şi felul în care le poţi rezolva pe termen lung.

Un ghid universal, disponibil în 18 limbi şi în Braille, cu peste 200 000 de exemplare vândute.