0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Ghid esențial de parenting
Carte

Ghid esențial de parenting

Autor(i): Gail Reichlin
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un copil de numai câțiva anișori se tăvălește pe jos în magazin, strigă cât îl ține gura că își urăște fratele sau sora, stă cu ochii lipiți de ecran și refuză olița. Dacă și îngerașul tău face asta… capul sus! Deși îți iubești copilul, sunt momente în care nici tu nu-l placi pe el, nici el pe tine.

Gail Reichlin și Caroline Winkler, ambele pedagoge cu experiență și mame a câte trei copii, oferă cititorilor sute de soluții rapide la problemele cu care se confruntă frecvent părinții.

Această nouă ediție a cărții (publicată inițial cu titlul „Ghid de buzunar pentru părinți“) este la fel de actuală și de utilă.

Sfaturile autoarelor se bazează pe bun-simț, judecată sănătoasă și experiență părintească, promovând disciplina care decurge din iubirea necondiționată, însoțită de limite educaționale ferme.

Ține cartea în geantă, în torpedou sau pe raftul din bucătărie și aplică strategiile sugerate de autoare ca să calmezi furtunile de moment, ca să înțelegi problemele de comportament ale copiilor și felul în care le poți rezolva pe termen lung.

Un ghid universal, disponibil în 18 limbi și în Braille, cu peste 200 000 de exemplare vândute.