0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Lasă-ți copilul cu mâinile murdare!
Carte

Lasă-ți copilul cu mâinile murdare!

Sănătate prin creșterea imunității

Autor(i): Dr. B. Brett Finlay, Dr. Marie-Claire Arrieta,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 216 (17x24 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O nouă cale de a aborda sănătatea copiilor noștri!

În această carte interesantă și utilă, microbiologii B. Brett Finlay și Marie-Claire Arrieta ne explică:

  • cum trilioanele de microbi care trăiesc în noi și pe corpul nostru pot influența dezvoltarea unui copil;
  • de ce dezechilibrul acestor microbi poate duce la obezitate, diabet sau astm, acestea fiind doar unele dintre bolile cronice pe care copiii le pot dezvolta;
  • ce pot face părinții chiar dinainte de naștere, pentru a schimba în mod pozitiv comportamentul și obiceiurile întregii familii.

Autorii descriu cum nașterea naturală, alăptatul la sân și alimentele solide pot influența flora microbiană. Aceștia oferă, de asemenea, sfaturi practice cu privire la opțiunea de a steriliza alimentele pentru copii, la folosirea de antibiotice sau de vaccinuri și explică de ce este bine să avem animale de companie.

Revelatoare și inovatoare, „Lasă-ți copilul cu mâinile murdare!“ este o carte esențială, care ne ajută să creștem copii mai puternici, mai rezistenți, mai fericiți și mai sănătoși.

Cercetătorii-pionieri în acest domeniu, dr. B. Brett Finlay și dr. Marie-Claire Arrieta, îi ajută pe părinți să înțeleagă adevărata natură a microbilor și să acționeze pentru îmbunătățirea sănătății copiilor lor.

Martin Blaser, autorul cărții „Missing Microbes“, directorul proiectului Human Microbiome Program al NYU

Dovezi solide, ușor de asimilat, care arată felul în care microbii reprezintă o parte integrantă a vieții sănătoase a oricărui copil.

Kirkus Reviews