0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Mame puternice, fii puternici
Carte

Mame puternice, fii puternici

Mame puternice, fii puternici. Editura Niculescu
Cumpăr

10 secrete pe care orice mamă ar trebui să le știe

Autor(i): Dr. Meg Meeker,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Sfaturi practice și utile pentru femeile care vor să afle cum să își educe frumos fiii.

Kirkus Reviews

Modalitățile concrete de a scăpa de «culpa maternă» pentru a deveni o femeie mai fericită, mai împlinită.

Parent & Child

Astăzi, băieții se confruntă cu numeroase provocări și presiuni și nu de puține ori mamele se simt copleșite de povara datoriei lor: aceea de a-și îndruma fiii prin acest hățiș complex de încercări.

Cartea lui Meg Meeker pune la dispoziția mamelor o hartă care să le ajute să găsească încrederea și puterea necesare pentru a crește fii extraordinari, oferindu-le încurajare, educație și sfaturi practice.

Autoarea nu se sfiește să abordeze domenii dintre cele mai variate, de la nevoia mamelor de a exersa curajul pentru a comunica autentic cu băieții lor, până la necesitatea ca acestea să își vindece propriile răni în relațiile cu bărbații, pentru a le sta alături fiilor fără un bagaj afectiv împovărător.

Mamele își învață fiii să respecte și să aprecieze femeile pe măsură ce cresc și devin adulți, sădind în mințile încă fragede valori fundamentale precum munca, întrajutorarea semenilor și dezvoltarea unei vieți lăuntrice bogate și împlinite.

Drumul nu e ușor, dar orice greutate nu face decât să dea și mai multă savoare reușitei. Căci orice mamă care își ține în brațe pentru prima dată bebelușul știe undeva, adânc în sinea ei, că omulețul acesta mic va fi într-o bună zi bărbatul desăvârșit care este menit să fie.