0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Parenting pozitiv
Carte

Parenting pozitiv

Parenting pozitiv. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Ghid esenţial

Autor(i): Rebecca Eanes
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Parenting pozitiv“ este mai mult decât o carte pentru părinţi. Este un ghid al legăturilor interumane. Rebecca descrie un parcurs menit să clădească familii fericite, unite prin legături profunde.

Amy Mccready, autoarea cărţii The „Me, Me, Me“

Noua carte scrisă de Rebecca Eanes scoate în evidenţă faptul că parentingul înseamnă mult mai mult decât a-i face pe copii să respecte nişte reguli. Este vorba despre vieţi şi relaţii reale, despre oameni adevăraţi; despre poveşti cu mame, taţi şi copii din lumea noastră de zi cu zi şi despre cum le putem transforma în nişte poveşti cu totul şi cu totul minunate.

Andy Smithson, www.truparenting.net

Sprijinindu-şi argumentaţia pe cercetări din domeniul neuroştiinţelor şi al dezvoltării umane, Eanes ne arată cum trebuie să crească părinţii odată cu copiii lor şi cum această călătorie în tandem îi ajută pe cei mici să îşi atingă potenţialul maxim.

Marilyn Price-Mitchell, autoarea volumului „Tomorrow`s Change Makers“

Ai ajuns la capătul răbdării: copilul tău refuză pentru a zecea oară să facă ce îi spui, te simţi neputincios în faţa acceselor de furie, pierzi controlul şi te copleşesc gândurile negre?

Ei bine, poate a venit timpul să priveşti lucrurile altfel. Copiii nu sunt adulţi mici: prichindelul tău de trei ani nu este în stare să se poarte înadins ca un tiran fără scrupule, la fel cum nici bebeluşul de câteva luni nu poate elabora strategiile unui manipulator viclean. Poate că el doar încearcă să îţi spună ceva şi încă nu ştie cum. Are nevoie de ajutorul tău.

Copiii noştri ne-au fost încredinţaţi ca să îi pregătim, cu iubire, pentru lumea plină de provocări care îi aşteaptă.

Ca să le facem faţă împreună, Rebecca Eanes ne recomandă parentingul pozitiv: o metodă alternativă de educare a copiilor bazată pe ataşament, respect reciproc, atitudine proactivă, empatie şi disciplină pozitivă.

Convinsă că problemele vieţii nu se rezolvă prin pedepse şi că lipsa lor nu este totuna cu lipsa disciplinei, autoarea ne îndeamnă să ne apropiem sufleteşte de copiii noştri, fără teamă, şi ne propune soluţii simple cu ajutorul cărora putem ajunge la armonie în viaţa de familie.