0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Un părinte mai bun
Carte

Un părinte mai bun

Autor(i): Adele Faber, Elaine Mazlish
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 118 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Fie că au 3 ani, fie că au 15, copiii pot declanșa uneori conflicte pe care părinții nu reușesc să le rezolve.

  • Ești părinte și te simți copleșit?
  • Copiii tăi pleacă și se întorc târziu acasă, s-au apucat de băut, petrec timp cu prieteni în care nu ai încredere, sunt deranjați de orice faci și spui sau pur și simplu sunt furioși când vrei să-i iei din parc și îți spun că ești cel mai groaznic părinte?
  • Te-ai săturat de toate astea și orice metodă încercată pare de la început un eșec?

Cartea scrisă de Adele Faber și Elaine Mazlish este un ghid practic. Principii și abilități noi sunt prezentate succint, prin exemple menite să te ajute să găsești cea mai bună soluție pentru abordarea problemelor inevitabile în procesul de creștere a copiilor. Vei reuși să diminuezi conflictele și să comunici mai bine cu copiii tăi.

Adele Faber și Elaine Mazlish scriu despre atitudini și limbaje care să-i ajute pe adulți să exceleze în relațiile cu copiii lor.

The New York Times

Cărțile lor sunt o reușită literară în afirmarea celor mai înalte valori ale spiritului uman.

Juriul Christopher Award

Autoarele reușesc să te învețe cum să asculți cu adevărat.

The Guardian

Adele Faber și Elaine Mazlish se bucură de un renume internațional pentru experiența lor în comunicarea dintre adulți și copii.

Autoare multipremiate, au ocupat prima poziție în clasamentele New York Times.

Cărțile li s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare și au fost traduse în 30 de limbi, aducându-le recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziastă din partea comunității științifice de profil.

Poate că ești unul dintre părinții care, orice-ar face, sunt mereu în conflict cu copiii lor. Trebuie să rezolvi situația, dar, totodată, ai o slujbă și multe responsabilități – timpul nu-ți permite să te dedici prea mult căutării de metode pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu ei.

Iată o carte care se concentrează pe sfaturi practice – le prezintă clar și le reduce la esențial, astfel încât să reușești performanța de a fi un părinte mai bun într-un timp scurt, dar cu efect pe termen lung.