0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Un părinte mai bun
Carte

Un părinte mai bun

Un părinte mai bun. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Adele Faber, Elaine Mazlish
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 118 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Fie că au 3 ani, fie că au 15, copiii pot declanşa uneori conflicte pe care părinţii nu reuşesc să le rezolve.

  • Eşti părinte şi te simţi copleşit?
  • Copiii tăi pleacă şi se întorc târziu acasă, s-au apucat de băut, petrec timp cu prieteni în care nu ai încredere, sunt deranjaţi de orice faci şi spui sau pur şi simplu sunt furioşi când vrei să-i iei din parc şi îţi spun că eşti cel mai groaznic părinte?
  • Te-ai săturat de toate astea şi orice metodă încercată pare de la început un eşec?

Cartea scrisă de Adele Faber şi Elaine Mazlish este un ghid practic. Principii şi abilităţi noi sunt prezentate succint, prin exemple menite să te ajute să găseşti cea mai bună soluţie pentru abordarea problemelor inevitabile în procesul de creştere a copiilor. Vei reuşi să diminuezi conflictele şi să comunici mai bine cu copiii tăi.

Adele Faber şi Elaine Mazlish scriu despre atitudini şi limbaje care să-i ajute pe adulţi să exceleze în relaţiile cu copiii lor.

The New York Times

Cărţile lor sunt o reuşită literară în afirmarea celor mai înalte valori ale spiritului uman.

Juriul Christopher Award

Autoarele reuşesc să te înveţe cum să asculţi cu adevărat.

The Guardian

Adele Faber şi Elaine Mazlish se bucură de un renume internaţional pentru experienţa lor în comunicarea dintre adulţi şi copii.

Autoare multipremiate, au ocupat prima poziţie în clasamentele New York Times.

Cărţile li s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare şi au fost traduse în 30 de limbi, aducându-le recunoştinţa a mii de părinţi şi profesori, cât şi aprobarea entuziastă din partea comunităţii ştiinţifice de profil.

Poate că eşti unul dintre părinţii care, orice-ar face, sunt mereu în conflict cu copiii lor. Trebuie să rezolvi situaţia, dar, totodată, ai o slujbă şi multe responsabilităţi – timpul nu-ţi permite să te dedici prea mult căutării de metode pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile cu ei.

Iată o carte care se concentrează pe sfaturi practice – le prezintă clar şi le reduce la esenţial, astfel încât să reuşeşti performanţa de a fi un părinte mai bun într-un timp scurt, dar cu efect pe termen lung.