0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Creștinism
  4. Părintele Arsenie Boca. Minuni și mărturii
Carte

Părintele Arsenie Boca. Minuni și mărturii

Autor(i): Romeo Petrasciuc
Editura: Meteor Press
Colecţia: Religie (Ed. Meteor Press)
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 12,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Părintele Arsenie Boca este unul din acei duhovnici ai neamului românesc pe care nu mai ai cum să îi ignori.

Deși calendarul ortodox încă nu l-a cuprins ca sfânt, minunile pe care acesta le face, cu plus de îngăduință în ultimii ani, tind să trimită către un adevărat fenomen prin care Dumnezeu dăruiește ajutor celor în căutare de izbăvire.

Zi de zi, mii de oameni se perindă pe la mormântul Sfântului de la Mănăstirea Prislop (Hunedoara), iar minunile ce se făptuiesc acolo întrec orice închipuire.

Însă Părintele Arsenie nu își face lucrarea doar acolo. Sunt foarte mulți cei care, din orice tărâm al țării sau de dincolo de ea, îi cer ajutor Părintelui, iar acesta nu întârzie să le iasă în întâmpinare.

Uneori le apare aievea, alteori li se arată în alte diferite ipostaze, însă de fiecare dată îi orânduiește spre ceea ce trebuie să facă pentru ieșirea din necaz sau nevoie.

E de ajuns să asculți mărturiile celor care i-au cerut ajutorul Sfântului de la Prislop (sau Sfântului Ardealului, cum i se spunea deja de pe când era în viață), pentru a te convinge că sfinții încă ne sunt contemporani și că minunile ne mai sunt și astăzi la îndemână.

Cartea pe care v-o propunem adună o parte din aceste mărturii și minuni ale celor care l-au cunoscut personal pe Părintele Arsenie Boca și care au trăit real nu doar minunea întâlnirii față către față cu el, ci și pe aceea a ocrotirii sale ani și ani apoi, de-a lungul vieții.