0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Religie
  3. Cărţi: Creştinism
  4. Conversaţii cu Dumnezeu pentru părinţi
Carte

Conversaţii cu Dumnezeu pentru părinţi

Conversaţii cu Dumnezeu pentru părinţi. Editura For You
CumpărDetalii carte

Împărtăşirea mesajelor cu copiii

Autor(i): Neale Donald Walsch
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 424 (14x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Încă din primele luni după publicarea volumului I din „Conversaţii cu Dumnezeu“, în mai 1995, a apărut o cerere de instrumente care să vină în sprijinul părinţilor, în demersul acestora de a le face cunoscute şi copiilor minunatele concepte ale acestui extraordinar dialog.

Cititorii doreau o modalitate prin care să-şi înveţe copiii ceea ce au învăţat ei înşişi din „Conversaţii cu Dumnezeu“.

„Ce bine ar fi fost dacă aş fi avut o astfel de percepţie despre Dumnezeu şi despre mine atunci când aveam 8 sau 9 ani! Toată viaţa mea ar fi fost altfel!“ sunt cuvinte pe care Neale Donald Walsch le auzea iar şi iar.

„Conversaţii cu Dumnezeu pentru părinţi. Împărtăşirea mesajelor cu copiii“ este unul dintre rezultatele programului Şcolii Noua Spiritualitate. În cadrul acestui program, Walsch s-a alăturat lui Laurie Farley şi lui Emily Filmore, directoarele şcolii, pentru a aduna la un loc toate conceptele spirituale ale programei de educaţie la domiciliu.

Volumul de faţă le oferă părinţilor nu numai instrumentele de predare a conceptelor din „Conversaţii cu Dumnezeu“, ci şi un rezumat al acestor concepte, alcătuind o programă de predare solidă pentru profesorii spirituali ai secolului XXI.