0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Creștinism
  4. Pe urmele Părintelui Arsenie Boca
Carte

Pe urmele Părintelui Arsenie Boca

Mărturii și indemnuri

Autor(i): Arsenie Boca
Editura: Meteor Press
Colecţia: Religie (Ed. Meteor Press)
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Sunt rare momentele istoriei noastre în care un om al lui Dumnezeu să fie atât de prezent în viața și sufletul credincioșilor – prin minunile pe care le face și ajutorul pe care-l dă – într-un mod atât de clar, de evident, descoperindu-se cu precădere în ultimii ani tuturor celor care aleargă la el.

Sunt nenumărate minunile săvârșite pe tot cuprinsul țării și dincolo de hotarele ei, faptele sale de sfințenie și modul în care Părintele Arsenie a lucrat și lucrează în viața oamenilor.

Cartea aceasta adună în ea (în prima parte) alte mărturii ale celor care l-au cunoscut pe Părintele Arsenie, fapte dumnezeiești petrecute prin mijlocirea Părintelui, adevărate minuni pe care oamenii de ieri și de azi le aduc înaintea noastră spre luare-aminte.

În partea a doua ne vorbește Părintele Arsenie însuși, printr-o serie de sfaturi, cuvinte memorabile, îndrumări pentru viața de zi cu zi, toate acestea de o uimitoare actualitate.

Am considerat că o asemenea îngemănare între cele ce ni se istorisesc despre Părintele Arsenie Boca și ceea ce ne spune el însuși poate constitui încă o cale fericită în căutarea, de către fiecare dintre noi, a Părintelui Arsenie.