0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Cărţi: Cristaloterapie
  4. Cartea pietrelor. Vol. 1+2
Carte

Cartea pietrelor. Vol. 1+2

Cartea pietrelor. Vol. 1+2. Editura Nemira
CumpărDetalii carte

Autor(i): Robert Simmons, Naisha Ahsian
Editura: Nemira
Colecţia: Mistica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 873 (17x21 cm)
Preţ: 199,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Concepută ca un amplu manual practic, bogat în informaţii şi ilustraţii, „Cartea pietrelor“ este o excelentă sursă de iniţiere pentru începători, precum şi o nepreţuită sursă de aprofundare pentru cei mai experimentaţi practicanţi şi practicieni.

Câteva dintre cele mai frumoase şi mai puternice creaţii ale naturii s-au adunat într-o lucrare excepţională. Lumea cristalelor şi a pietrelor se deschide în faţa cititorilor, observaţiile ştiinţifice îmbinându-se cu legende, superstiţii, credinţe străvechi şi elemente de ocultism. Urmează o călătorie în regnul mineral.

Fiecare articol prezintă proprietăţile „protagonistei“, corespondenţele cu chakrele şi întregul său specific. Fiecare mineral are o istorie pe care autorii o prezintă fascinant, punându-l în legătură cu energiile specifice şi cu sensurile şi întrebuinţările lui în spiritualitate.

Vindecarea fizică şi emoţională cu ajutorul cristalelor şi al altor pietre reprezintă un aspect esenţial şi această carte îi acordă importanţa cuvenită în contextul cunoaşterii de astăzi.

Vindecarea corpului, a sufletului şi a minţii a luat nenumărate forme şi a apelat, de-a lungul secolelor, la numeroase mijloace. Printre ele, pietrele, entităţi cu proprietăţi miraculoase, de mare ajutor în tratamente şi terapii.

În „Cartea pietrelor“, ele se dezvăluie în relaţia lor profundă cu omul şi cu natura. Lucrarea prezintă corespondenţe secrete şi trăsături care pot contribui la vindecarea diverselor afecţiuni, folosind noţiuni din medicină, biologie, geografie, psihologie etc.

Informaţiile practice, ilustraţiile, abordarea cuprinzătoare şi accesibilă a celor doi autori fac din „Cartea pietrelor“ un instrument foarte util pentru toţi cei interesaţi de spiritualitate şi sănătate, aspecte esenţiale pentru o viaţă armonioasă.