0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Ai încredere în viață!
Carte

Ai încredere în viață!

Coperta cărții: Ai încredere în viață! – Iubește-te și răsfață-te zilnic cu înțelepciunea lui Louise Hay de la editura For You.
Cartea: Ai încredere în viață! – Iubește-te și răsfață-te zilnic cu înțelepciunea lui Louise Hay
Autor: Louise L. Hay
Editura: For You
Cumpăr

Iubește-te și răsfață-te zilnic cu înțelepciunea lui Louise Hay

Autor(i): Louise L. Hay
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 400 (13x20 cm)
ISBN:9786066393072
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Regina New Age-ului“, „fondatoarea mișcării de autoajutorare“, „o adevărată sfântă“… Louise Hay a fost numită toate acestea și multe altele, iar opera ei a inspirat milioane de oameni din întreaga lume. Însă ea nu s-a socotit niciodată un guru care deține toate răspunsurile. Ci l-a îndemnat pe fiecare participant la atelierele și conferințele ei, pe fiecare cititor al numeroaselor ei cărți să-și amintească acest adevăr fundamental: noi înșine avem puterea de a ne vindeca viața. Iar Louise a susținut mereu că ea se află printre noi doar pentru a ne călăuzi pe calea reamintirii adevărului despre cine și cum suntem: puternici, iubitori și meritând a fi iubiți.

În onoarea vieții și învățăturii lui Louise, ții acum în mâinile tale această carte specială, cuprinzând cele mai inspirate dintre învățăturile ei, selectate din cele mai importante lucrări ale sale.

Sperăm ca fiecare dintre aceste 366 de texte să-ți fie alături, zi de zi, inspirându-te cu înțelepciunea inegalabilei Louise Hay și reclădindu-ți încrederea în Viață!