0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Bolder
Carte

Bolder

Bolder. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să profiţi de o viaţă mai lungă

Autor(i): Carl Honoré,
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 46,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ca să trăieşti pe pielea ta toate bucuriile îmbătrânirii, trebuie doar să îndrăzneşti să îţi schimbi perspectiva. Cartea lui Honoré va fi ghidul tău în reinventarea îmbătrânirii.

Honoré are un stil atrăgător şi o curiozitate molipsitoare pentru lucrurile mărunte din vieţile celor de lângă el.

The Wall Street Journal

Priveşte adevărul drept în faţă: îmbătrânirea este inevitabilă. Simţi cum te trec fiori numai la gândul că timpul trece şi că tu te duci odată cu el. Însă Carl Honoré, vocea mişcării globale Slow şi autorul care a schimbat decisiv percepţia asupra conceptului de lentoare, îţi propune să iei parte la o revoluţie a îmbătrânirii. Pe baricadele ei vei descoperi că această perioadă nu este altceva decât o nouă devenire din viaţa ta. Şi că are farmecul ei de neînlocuit.

La bătrâneţe ai la fel de multe oportunităţi ca la orice altă vârstă, doar să ştii cum să profiţi din plin de ele. Poţi face sport, poţi munci şi avea idei creative, poţi folosi tehnologia pentru tine sau pentru a-i ajuta pe cei din jur. Poţi fi în formă, tonic, fericit. Şi nici senzaţia de fluturi în stomac nu trebuie s-o dai uitării: când anii se adaugă, iubirea este ca vinul. Iar inima nu are riduri.