0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Punctul de alegere
Carte

Punctul de alegere

Punctul de alegere. Editura For You
CumpărDetalii carte

Aliniază-ţi scopul la ciclurile universale

Autor(i): Harry Massey, Dr. David R. Hamilton,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 226 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Natura creează ferestre de oportunitate ce ne ajută să ne schimbăm cursul vieţii mai mult în anumite perioade decât în altele.

Înţelepciunea cuprinsă în cartea „Punctul de alegere“ cartografiază câteva asemenea momente de schimbare semnificativă pentru viaţa unor oameni sau a unor comunităţi întregi, inclusiv influenţa benefică pe care au răspândit-o în lume persoane cu o viziune şi o iubire ce depăşesc limitele cunoscute.

În prezent, ne aflăm într-un interval de timp în care deciziile generaţiei noastre determină viitorul speciei umane şi al planetei.

Cunoaşterea interioară şi exterioară a acestui moment, în care alegerile noastre, individuale şi colective, au mai multe şanse de reuşită, ne oferă un adevărat avantaj evolutiv, cu efecte în toate domeniile vieţii: de la relaţiile intime, vindecătoare pentru inimă, până la schimbările de stil de viaţă, vindecătoare pentru trup, şi chiar până la război şi pace, care ne afectează la nivel global.

Să fim, aşadar, schimbarea pe care ne-o dorim în lume!

Învăţăturile spirituale ne învaţă de mii de ani că starea de unitate este însoţită de iubire şi de un profund sentiment de pace; prin urmare, atunci când gândim şi acţionăm din iubire, ne aliniem la unitatea Universului.

Putem alege puterea iubirii sau iubirea de putere. Acesta este „Punctul de alegere“ cu care ne confruntăm astăzi. Tu ce alegi?