0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Punctul de alegere
Carte

Punctul de alegere

Aliniază-ți scopul la ciclurile universale

Autor(i): Harry Massey, Dr. David R. Hamilton,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 226 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Natura creează ferestre de oportunitate ce ne ajută să ne schimbăm cursul vieții mai mult în anumite perioade decât în altele.

Înțelepciunea cuprinsă în cartea „Punctul de alegere“ cartografiază câteva asemenea momente de schimbare semnificativă pentru viața unor oameni sau a unor comunități întregi, inclusiv influența benefică pe care au răspândit-o în lume persoane cu o viziune și o iubire ce depășesc limitele cunoscute.

În prezent, ne aflăm într-un interval de timp în care deciziile generației noastre determină viitorul speciei umane și al planetei.

Cunoașterea interioară și exterioară a acestui moment, în care alegerile noastre, individuale și colective, au mai multe șanse de reușită, ne oferă un adevărat avantaj evolutiv, cu efecte în toate domeniile vieții: de la relațiile intime, vindecătoare pentru inimă, până la schimbările de stil de viață, vindecătoare pentru trup, și chiar până la război și pace, care ne afectează la nivel global.

Să fim, așadar, schimbarea pe care ne-o dorim în lume!

Învățăturile spirituale ne învață de mii de ani că starea de unitate este însoțită de iubire și de un profund sentiment de pace; prin urmare, atunci când gândim și acționăm din iubire, ne aliniem la unitatea Universului.

Putem alege puterea iubirii sau iubirea de putere. Acesta este „Punctul de alegere“ cu care ne confruntăm astăzi. Tu ce alegi?