0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Stai drept într-o lume care se destramă
Carte

Stai drept într-o lume care se destramă

Stai drept într-o lume care se destramă. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Angelique du Toit
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Te simţi oprimat de presiunile traiului de zi cu zi?
  • Ţi se pare că eşti prins într-un vârtej emoţional, fiind mai mereu epuizat fizic şi tot mai bolnav?
  • Eşti furios sau neliniştit?
  • Ţi-e frică şi te simţi vinovat în vreme ce jonglezi cu îndatoririle de la locul de muncă sau din familie?

„Cartea Stai drept într-o lume care se destramă“ îţi oferă metode cu aplicabilitate imediată care te ajută să te ridici deasupra circumstanţelor vieţii şi să fii tot ceea ce ai fost creat să fii.

Viziunea profundă conţinută de paginile cărţii de faţă te va încuraja să-ţi aduci schimbarea în viaţă, în afacere şi în viitorul menit ţie.

Toate aceste învăţături s-au născut dintr-o experienţă de viaţă cât se poate de reală şi sunt descrise dintr-o perspectivă creştină, nefiind o simplă teorie.

Angelique du Toit utilizează un stil prietenos şi o scriitură personală pentru a se conecta cu tine de la suflet la suflet, asigurându-te astfel că ai toată puterea pentru a realiza schimbările necesare astfel încât să stai drept în lume, cu încredere, cu autoritate şi cu bucurie, pe măsură ce problemele mărunte ale vieţii cotidiene îşi vor relua dimensiunile reale: de importanţă redusă şi relativă.

Această carte va atinge cu siguranţă o coardă sensibilă în inima fiecărui cititor. Ştiu că ea va reînvia visurile oamenilor de a trăi momente fericite şi binecuvântate. Fiecare om are un vis ce aşteaptă să fie împlinit.

Dr. David Molapo, CEO al Fundaţiei I CAN