0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Stai drept într-o lume care se destramă
Carte

Stai drept într-o lume care se destramă

Autor(i): Angelique du Toit
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

  • Te simți oprimat de presiunile traiului de zi cu zi?
  • Ți se pare că ești prins într-un vârtej emoțional, fiind mai mereu epuizat fizic și tot mai bolnav?
  • Ești furios sau neliniștit?
  • Ți-e frică și te simți vinovat în vreme ce jonglezi cu îndatoririle de la locul de muncă sau din familie?

„Cartea Stai drept într-o lume care se destramă“ îți oferă metode cu aplicabilitate imediată care te ajută să te ridici deasupra circumstanțelor vieții și să fii tot ceea ce ai fost creat să fii.

Viziunea profundă conținută de paginile cărții de față te va încuraja să-ți aduci schimbarea în viață, în afacere și în viitorul menit ție.

Toate aceste învățături s-au născut dintr-o experiență de viață cât se poate de reală și sunt descrise dintr-o perspectivă creștină, nefiind o simplă teorie.

Angelique du Toit utilizează un stil prietenos și o scriitură personală pentru a se conecta cu tine de la suflet la suflet, asigurându-te astfel că ai toată puterea pentru a realiza schimbările necesare astfel încât să stai drept în lume, cu încredere, cu autoritate și cu bucurie, pe măsură ce problemele mărunte ale vieții cotidiene își vor relua dimensiunile reale: de importanță redusă și relativă.

Această carte va atinge cu siguranță o coardă sensibilă în inima fiecărui cititor. Știu că ea va reînvia visurile oamenilor de a trăi momente fericite și binecuvântate. Fiecare om are un vis ce așteaptă să fie împlinit.

Dr. David Molapo, CEO al Fundației I CAN