0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ecologie
  3. Asta schimbă totul
Carte

Asta schimbă totul

Asta schimbă totul. Editura Vellant
CumpărDetalii carte

Capitalism versus Mediu

Autor(i): Naomi Klein
Editura: Vellant
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 424 (16x23 cm)
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cea mai importantă lucrare de până acum a autoarei bestsellerului internaţional „Doctrina şocului“ este o explicaţie cuprinzătoare pentru felul în care schimbările de mediu ne provoacă să abandonăm ideologia „pieţei libere“, să restructurăm economia globală şi să refacem sistemele politice.

Cum statu-quoul lumii nu mai este o opţiune, Klein ne somează: fie îmbrăţişăm noi în şine schimbarea radicală, fie schimbările ne vor afecta existenţa imediată.

În „Asta schimbă totul“, Naomi Klein combină ştiinţa, psihologia, geopolitica, economia, etica şi activismul pentru a-şi formula argumentul şi pentru a pune întrebările corecte despre mediu.

Klein susţine că schimbările de mediu nu reprezintă doar o problemă introdusă abil printre teze şi politici de sănătate. Este un semnal de alarmă ce ne îndeamnă să remediem un sistem economic care deja eşuează în numeroase privinţe.

Klein îşi construieşte cu meticulozitate cauza: reducerea masivă a emisiilor de gaze cu efect de seră reprezintă soluţia pentru diminuarea inegalităţilor sociale, reimaginarea democraţiilor distruse şi reconstruirea economiilor locale nefuncţionale.

Putem face aceste schimbări la timp?

Să descrii „Asta schimbă totul“ ca o carte despre ecologie înseamnă să limitezi drastic agenda lui Naomi Klein.

Rob Nixon, The New York Times