0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Ecologie
  3. Asta schimbă totul
Carte

Asta schimbă totul

Asta schimbă totul. Editura Vellant
Cumpăr

Capitalism versus Mediu

Autor(i): Naomi Klein
Editura: Vellant
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 424 (16x23 cm)
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cea mai importantă lucrare de până acum a autoarei bestsellerului internațional „Doctrina șocului“ este o explicație cuprinzătoare pentru felul în care schimbările de mediu ne provoacă să abandonăm ideologia „pieței libere“, să restructurăm economia globală și să refacem sistemele politice.

Cum statu-quoul lumii nu mai este o opțiune, Klein ne somează: fie îmbrățișăm noi în șine schimbarea radicală, fie schimbările ne vor afecta existența imediată.

În „Asta schimbă totul“, Naomi Klein combină știința, psihologia, geopolitica, economia, etica și activismul pentru a-și formula argumentul și pentru a pune întrebările corecte despre mediu.

Klein susține că schimbările de mediu nu reprezintă doar o problemă introdusă abil printre teze și politici de sănătate. Este un semnal de alarmă ce ne îndeamnă să remediem un sistem economic care deja eșuează în numeroase privințe.

Klein își construiește cu meticulozitate cauza: reducerea masivă a emisiilor de gaze cu efect de seră reprezintă soluția pentru diminuarea inegalităților sociale, reimaginarea democrațiilor distruse și reconstruirea economiilor locale nefuncționale.

Putem face aceste schimbări la timp?

Să descrii „Asta schimbă totul“ ca o carte despre ecologie înseamnă să limitezi drastic agenda lui Naomi Klein.

Rob Nixon, The New York Times