0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Cărți: Economie
  4. A doua curbă
Carte

A doua curbă

A doua curbă. Editura Publica

Să gândim diferit despre viitor

Autor(i): Charles Handy
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (20x14 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Charles Handy este unul dintre giganții gândirii contemporane. În „A doua curbă“, autorul analizează tendințele actuale ale capitalismului și se întreabă dacă este un sistem sustenabil.

În plus, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului.

Provocator și atent ca întotdeauna, el așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri.

Ca manifest al unui om de stânga orientat către viitor, „A doua curbă“ reușește să direcționeze cu succes energia și entuziasmul generației tinere, în care Handy își pune mare speranță… Pe parcursul deceniilor, previziunile lui Handy i-au câștigat dreptul de a-și expune părerile despre diverse subiecte și, având în vedere istoricul său, nu-ți dorești să i te împotrivești atunci când se vor îndeplini unele dintre cele mai radicale idei ale sale.

Financial Times

Blând, dar incisiv… În cele peste douăsprezece cărți scrise, Handy și-a construit reputația de observator fin al universului muncii și al vieții organizaționale… Vocea sa este o prezență liniștitoare, care ne stârnește interesul.

Ar trebui să continuăm să o ascultăm.

Management Today

Puternică și originală… Este imposibil să nu fii impresionat și puțin descurajat de atât de multă energie și înțelepciune.

Irish Independent